SLAVNI GLUMAC PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON GODINU DANA: Posetio je omiljeno mesto, a svi kažu da živi POSLEDNJE DANE

Džek Nikolson pojavio se u javnosti nakon godinu dana u društvu svog sina, a strani mediji pišu da se bori sa demencijom, kao i da su mu ovo verovatno poslednji dani.

Džek Nikolson
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Čuvenu holivudsku legendu, glumca Džeka Nikolsona nije bilo moguće videti već godinu dana.

Retko je napuštao kuću, a bliski izvori otkrili su nedavno da navodno boluje od demencije.

Poslednji put Nikolson je fotografisan u januaru prošle godine, kada se pojavio na utakmici sa sinom Rejom i reperom Torijem Lanezom, a sada je konačno viđen u javnosti na njegovom omiljenom mestu - ispred Staples centra u Los Anđelesu, kada se zaputio na košarkašku utakmicu voljenih Los Angeles Lakersa.

Sa njim je ponovo bio njegov sin od kog se retko odvaja, a pre nego što je ušao u dvoranu okupljenim obožavateljima delio je autograme.

dzek nikolson deli autograme
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, blizak prijatelj glumca svojevremeno je rekao za strane medije:

- U tom komšiluku su svi bliski, a za njega su mnogi zabrinuti. Fizički je dobro, ali njegov um više nije dobro. Otišao je. Stvarno je tužno videti talentovanog glumca, kao što je Džek, u takvom stanju.

Poslednji film koji je Džek snimio bio je "How Do You Know" 2010. godine u kojem je glumio s Riz Viterspun, a prema rečima njegovog prijatelja 2018. godine bio je prisiljen da ode u penziju.

dzek nikolson u poslednjem filmu
printscreen/youtube 

- Iza te odluke krije se jednostavan razlog, a to je gubitak pamćenja. Džekova memorija postala je problem i više nije mogao pamtiti rečenice- dodao je izvor.

Tokom bogate karijere pojavio se u više od 70 filmova, a čak 12 puta bio je nominovan za Oskara. Ženio se jednom ali ima petroro dece sa 4 različite žene, a Rej koji se takođe oprobao kao glumac, je najmlađi.

Ipak, čini se da je vremešni Nikolson uprkos lošim prognozama stranih medija ipak dobro, iako je više nego jasno da izgleda potpuno drugačije nego pre samo godinu dana, a koliko se promenio tokom godina pogledajte u galeriji na kraju teksta.

AKM Images / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Džek Nikolson

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši