Razvod slavne pevačice Gven Stefani i njenog sada već bivšeg muža Gevina Rosdejla bio je jedan od najburnijih u istoriji Holivuda, a njihov ljubavni krah gledao je celi svet. Nažalost, Gven je sasvim slučajno, zahvaljujući tabletu koji oboje koriste, otkrila njegovu aferu sa dadiljom.

Naime, Gevinov telefon se sinhronizovao s tabletom, a on to nije shvatio. Pitanje je koliko bi se to još dugo događalo Gven iza leđa da nije napravio takav "propust". Nakon što ga je suočila sa skrinšotovima i golišavim fotografijama Gevin je priznao šta je uradio.

Gven Stefani bila je u braku sa Gevinom Rosdejlom.
f44 / Zuma Press / Profimedia 

Afera sa bebisiterkom njihove dece Mindi Men trajala je tri godine, i to čak i u periodu kada je ona bila trudna sa njihovim trećim sinom.

Gven je nakon razvoda bila potpuno razorena, a jedino što joj je pomagalo bilo je da radi. Dok je svet brujao o aferama njenog supruga, pevačica je počela da radi kao sudija u "The Voice", gde je upoznala Blejka Šeltona. Varnice su odmah nastale, a i sam muzičar prolazio je kroz krizu u sopstvenom braku.

Prijateljstvo je polako preraslo u ljubav, a Šelton je rešio da se razvede od supruge nakon 4 godine braka i sreću potraži kraj Gven sa kojom je danas u skladnom i srećnom odnosu. 

Gven Stefani danas je u srećnom braku sa Blejkom Šeltonom.
Instagram 

Sa druge strane, Gevinu nisu toliko "cvetale ruže" nakon raskida sa pevačicom. Njega su povezivali nedavno i sa manekenkom i zvezdom stranice OnlyFans, 26-godišnjom Gven Singer, koja slučajno nosi isto ime kao i njegova bivša supruga od koje se razveo 2015. godine. Međutim, i ta veza se završila neslavno kao i sve pre nje. 

Gavin rosdejl menjao je devojke kao čarape.
Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Stalno sam u tim nekim zeznutim odnosima. Pretpostavljam da mi takve stvari baš i ne idu. Razveo sam se, imao sam dugogodišnju devojku, ali to je sve propalo i nemam nikoga, iako svi misle da sam srećković. Ali opekao sam se zbog toga. Ne znam, možda mi je teško kao samohranom ocu kombinovati potragu za novom devojkom", izjavio je Gavin.

Međutim, čini se da je slavni 56-godišnji roker trenutno ipak srećan u ljubavi jer se već neko vreme ne odvaja od Kortlin Kanan, svoje nove 28-godišnje devojke koja je glumica i manekenka. Interesanrno je i da su nju u prošlosti povezivali i sa ozloglašenim Merilinom Mensonom sa kojim je 2014. godine bila u sedmomesečnoj vezi.

Merilin Menson bio je u vezi sa devojkom Gavina Rosdejla.
Shutterstock 

No, čini se da se stvari između Rosdejla i Kanan odvijaju munjevitom brzinom, s obzirom da ju je već upoznao sa decom, te su zajedno došli i na utakmicu njegovog sina Apoloa.

Gavin Rosdejl upoznao je novu devojku sa decom.
Garrett Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Na utakmici je, očekivano, bila i Gven, koja se pozdravila sa bivšim, a potom navijala za dečaka odvojeno, dok se, kako očevici tvrde, Gevin sve vreme trudio da je napravi ljubomoronom sa novom devojkom.

S obzirom da je Apolo izgubio utakmicu, Gven ga je sve vreme tešila, ali to nije zaustavilo Gevina da priđe sinu, već se sve vreme smejao bivšoj iza leđa. 

Gven Stefani i Gavin Rosdjel pojavili su se na utakmici sina.
Garrett Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ipak, Gven nisu mogli da poremete, niti je ona obraćala pažnju na svog bivšeg i njegovu novu devojku. Uostalom, preči joj je sin, a i nema na šta da bude ljubomorna, s obzirom da je i sama u više nego srećnoj vezi. 

Instagram Evo kako je Gven Stefani izgledala na venčanju sa Blejkom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!