Ruski predsednik Vladimir Putin ponovo će postati otac, ako je verovati pisanju stranih medija. Njegova ljubavnica, nekadašnja ritmička gimnastičarka Alina Kabajeva navodno je u drugom stanju po treći put, a kako se ranije navodilo, već mu je rodila blizance - sinove u strogoj tajnosti.

Putin je vesti doživeo veoma burno, na prvom mestu jer ne želi više dece. On ima 70 godina i iza sebe ima dve ćerke iz braka sa Ljudmilom, i navodno ćerku sa čistačicom koja je nakon toga volšebno postala predsednica ruske banke, kao i 2 sina sa Alinom.

Navodno je bio "tužan i povučen" nakon što je obavešten da je Kabajeva trudna i da očekuje dete. Izvori tvrde da je predsednik bio ljut kada je vest odjeknula kao bomba jer će zaseniti vojnu paradu pobede na Crvenom trgu.

Alina kabajeva navodno je trudna po treći put.
Gavriil Grigorov / TASS / Profimedia 

Informaciju o navodnoj trudnoći bivše olimpijske gimnastičarke prvi je objavio jedan ruski informativni Telegram kanal, i ona još uvek nije potvrđena. Vladimir Putin inače nikada nije priznao vezu sa Kabajevom za koju je ranije rečeno da se krije sa decom u Švajcarskoj. Lokalne novine objavile su da je ona tamo dobila sina 2015. i drugog u Moskvi 2019. godine. Kako prenose mediji, nju će Putin ponovo skloniti u Švajcarsku nakon cele situacije, a nije poznato da li će, u slučaju da je informacija zaista tačna, odnosno da je Alina zaista trudna, zadržati dete ili abortirati.

Vladimir Putin navodno nije oduševljen što će ponovo postati otac.
Mikhail Metzel / TASS / Profimedia 

Podsetimo, afera sa Alinom, inače gimanstičarkom, možda je bila i jedna od najvećih i najmisterioznijih koja je pratila Putina. Upravo su nju smatrali razlogom zbog čega se razveo, te da je zapravo ona postala prva dama nakon Ljudmile.

Uticajni list Korrespondent objavio je čak i vest da se Putin verio s Alinom. Međutim, tu priču je ubrzo pojeo mrak, povučena je, ali naklapanja su se nastavila. Nju su nazivali "najfleksibilnijom Ruskinjom" koja je pozirala i za časopis za odrasle 2004, "prvom ljubavnicom Rusije" i "golom ljubavnicom", piše The Sun.

I Putin i Kabaeva viđeni su kako nose venčano prstenje na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014., a upravo je ona odabrana da nosi baklju na ceremoniji otvaranja, što je ponovo podstaklo nagađanja da je miljenica ruskog predsednika.

Kada se oprostila od gimnastike, postala je članica parlamenta u Putinovoj stranci Jedinstvena Rusija. Švajcarski mediji su 2015. objavili da je Putinu rodila ćerku, ali je on to demantovao.

U avgustu 2021. prvi put se pojavila u javnosti nakon više od dve i po godine, a mogla se videti u političkom talk showu na kanalu Rossiya 1 kako raspravlja o Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. Nedavno je konačno viđena u javnosti nakon dužeg perioda, kada se pojavila na gimnastičkom baletskom festivalu u Moskvi gde je s osmehom na licu pozirala pred ruskim "Z" što je bio simbol raspoznavanja njene vojske tokom rata.

Alina Kabajeva nedavno se pojavila u javnosti nakon dužeg vremena.
Not supplied / WillWest News / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!