Vanbračni sin princa Alberta, Aleksandre Grimaldi ne prestaje da niže uspehe u modnom svetu. Mladić koji je pažnju šire javnosti naglo skrenuo bombastičnim intervjuom za Tatler magazin, definitivno je svima stavio do znanja da je rešen i sam da postane svetska zvezda, a čini se da mu za sada to više nego dobro ide. 

Nakon sjajnog starta sa brendom Louis Vuitton, radio je kampanju i za Dior, nakon koje je bilo jasno da mu je karijera muškog modela zagarantovana. 

Alaksandre se preselio i u Njujork, sudeći po objavama na mrežama, kako je i sam najavljivao ranije, upravo kako bi mogao da se bavi onim što voli. Mnogi su njegovu novostečenu slavu protumačili i kao "šamar" Šarlin od Monaka, odnosno kao "hladnu osvetu", s obzirom da ga je upravo maćeha svojevremeno smeštala sa poslugom i kažnjavala za aferu njegovog oca. 

Takođe se šuškalo da je "najtužnija princeza" radila sve što je u njenoj moći da niko od vanbračne dece nikada, ni u najavi, ne zaseni njenu biološku, no čini se da joj se te želje, za sada, nisu ostvarile.

Dok je karijera Albertova vanbračne ćerke trenutno na "hold-u", Aleksandre je uzleteo kao nikada do sada, i jasno je da je samo nebo granica za ono što može. 

Najveću podršku, očekivano, daju mu majka, ali otac, kao i još jedna članica kraljevske porodice što se takođe smatra finalnom osvetom za Šarlin. Reč je o Albertovoj sestri, Stefani od Monaka, koja je i kuma Aleksandreu, što ne bi bilo ništa čudno da nije reč o osobi koju Šarlin ne podnosi, barem ako je verovati pisanju tamnošnje štampe.

Njihova netrpeljivost je kulminirala kada je Stefani navodno pokušala da okrene blizance protiv rođene majke dok je boravila u jednoj psihijatrijskoj bolnici u Švajcarskoj.

"Dosta smo bliski. Proteklih nekoliko godina zajedno smo odlazili na večere i ručkove, kako bismo proslavili moj rođendan sa mojim rođacima. Bila je uz mene kao kuma i tetka", objasnio je Aleksandre. 

On je otkrio i da provodi dosta vremena sa polusestrom Jasmin Grimaldi (31), koja je takođe, kao i on, vanbračno dobijena, ali i da se trudi da vidi blizance Žaka i Gabrijelu koje je princ dobio u braku sa suprugom Šarlin.

Aleksandre sa Jasmin i blizancima,
pritnscreen/instagram 

Blizak je i sa polubraćom iz bivšeg braka svoje majke. Aleksandre koji sve više postaje zanimljiv javnosti konačno se ne plaši da ćuti ni o odnosu roditelja. 

"Otac me je priznao, moji roditelji nisu počinili preljubu"

On je ranije u intervjuu za Point de Vue rekao da je njegov otac dobronameran i da sebe smatra srećnikom. Uz očevu podsticaj počeo je da 2022. koristi prezime Grimaldi, a zadržao je i prezime svoje majke.

"Kad sam ja rođen, moji roditelji nisu bili u drugom braku i nisu počinili preljubu. Korišćenje reči "nezakonit" sin je uvredljivo. Osoba nosi ime svog oca kada je priznata od rođenja. Moj otac me je dobrovoljno priznao, nisu ga ni sudija ni novinari prislili na to".

Time je bilo jasno da Aleksandre nema nameru da ćuti o svojoj porodici, niti da dozvoljava narativ koji mu je nametnut, a u kojem je princeza Šarlin glavna žrtva.

ŠArlin od Monaka sa Albertom.
NICOLAS TUCAT / AFP / Profimedia 

Ljubavna priča Alberta i Nikol

Podsetimo, Albert je još na početku veze sa Šarlin ušao u odnos s nekadašnjom stjuardesom Nikol Kosta, međutim, iako je bio ludo zaljubljen u nju, vezi se protivio njegov otac. Nikol je ostala u drugom stanju, a tek je 2005. otkrila da je otac njenog sina upravo princ Albert.

Nikol Kosta je dobila sina u aferi sa Albertom,
TRB / Backgrid USA / Profimedia 

Pročitajte još: VANBRAČNI SIN NEVERNOG PRINCA VIŠE NE ĆUTI: Maćeha ga smestila sa poslugom, a on je ponizio istinom o DRUGOJ LJUBAVNICI

On je inicijalno negirao vezu s njom, ali je na kraju sud odredio da se obavi test očinstva – koji je pokazao da Nikol nije lagala o tome da je princ preljubnik.

Ona se za sve ove godine redovno oglašavala, a poslednji put je to uradila nedavno kada je istakla da zna da je "omiljenija u narodu od Šarlin". Navodno je dodala i da zna da bi "Albertu bila bolja žena", te da joj je muka da "Šarlin glumi mučenicu".

Nikol smatra da javnost nije naklonjena "najtužnijoj princezi" i zbog njenog ledenog stava i odsustva bilo kakve topline, pogotovo na javnim događajima. Inače, okidač za bes Nikol bio je postupak Šarlin prema njenom sinu sa kojim Albert danas ima dobar odnos.

Princeza Šarlin sa Albertom.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Što se tiče Šarlin, ne volim da nas upoređuju. Ipak, treba da se podržavamo. U našoj situaciji diplomatija bi trebala da prevlada. Ali tokom njenih susreta s mojim sinom doživela sam stvari koje su me šokirale. Na primer, kada Albert nije bio tamo, Šarlin je premestila sobu mog sina u krilo za sobarice. Kao majka, ne mogu to da opravdam", ispričala je jednom prilikom i otkrila stranu princeze koju niko nije očekivao, a koja će se, prema njenom mišljenju, sve više videti sada kada javnost nije nastavila da kažnjava Aleksandrea na isti način kao Alberta i Nikol.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Princ Vilijam i Rouz TikTok/drjulia8

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!