Slavni glumac Oven Vilson uslikan je u javnosti, nakon dužeg vremena, i to u društvu sinova - Forda (13) i Fina (10), na fudbalskoj utakmici u Los Anđelesu. 

Bilo je jasno da se više nego dobro zabavljaju, naročito što su sve vreme zdušno navijali, zbog čega su se našli i u lajvu LAFC (Los Angeles Football Club) čiji su najveći fanovi. 

Sin ovena Vilsona je uživao na utakmici.
instagram/LAFC 

oven Vilson navija sa sinovima.
instagram/LAFC 

Vilson i njegovi sinovi su ponosno pokazivali dresove i proslavljali golove, što je, sa jedne strane mnoge oduševilo, a sad druge - i rastužilo, jer ovakav tretman nemaju sva njegova deca. 

Oven Vilson sa sinom na utakmici.
instagram/LAFC 

Kao što je poznato, Vilson pored sinova ima i ćerkicu Lajlu, međutim, nju do sada nikada niste mogli da vidite u istom kadru sa slavnim ocem, jer on odbija da je vidi. 

Devojčica ima šest godina, i sa Ovenom nema nikakvu komunikaciju, već o njoj svu brigu vodi majka Varuni Vongsvirats. 

Ona i glumac bili su svojevremeno u vezi, ali od trenutka kada je Varuni zatrudnela, Vilson je prekinuo sa njom sve veze.

Promenio je broj telefona i izbegavao kontakt, a potom je tražio i test očinstva. No, uprkos dokazu da on jeste otac, Vilson i dalje ne želi da ima išta sa ćerkicom, dok sa sinovima Fordom i Finom koje je dobio sa dve različite žene najnormalnije komunicira i redovno se viđa.

Varuni čak nije ni želela da joj plaća alimentaciju za ćerku, iako joj glumac redovno isplaćuje iznos od 25.000 dolara koliko je sud odredio, već joj je bilo bitno da samo bude prisutan u životu ćerke.

Oven Vilson nema komunikaciju sa ćerkom već samo sa sinovima
Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ona je svojevremeno i za Vanity Fair priznala da Vilson nikada nije upoznao ćerku, niti ima nameru to da učini.

Varuni kaže i da je preklinjala bivšeg dečka da se uključi u život male Lajle, ali je on to odbio.

Ovaj potez su, očekivano, mnogi osudili na mrežama, jer smatraju da ćerka nije kriva odnos roditelja, kao i da bi trebalo da ostavi ego po strani i ipak vidi devojčicu.

Pročitajte još: PRIČA SE DA JE RIJALITI ZVEZDA VANBRAČNA ĆEKA O.J. SIMPSONA: Imao je tajnu vezu sa ovom poznatom ženom?

Ipak, glumac se na kritike nikada nije osvrtao, a u intervjuima je uvek govorio samo o sinovima. Mnogima je delovalo čak i kao da se ćerke stidi.

"Pomaže finansijski, ali nikada se nije samo o tome radilo. Lajla treba oca. Ironično je kako u filmovima glumi uloge brižnih očeva, a nikada nije sreo sopstvenu kćerku", zaključila je Varuni, a komentari ljudi su bili nemilosrdni.

"Stidi se Vilsone", "Red je da braća upoznaju sestru", "Muka mi je više od ovih nabeđenih muškaraca", "Loš čovek"... pisali su ljudi, a u moru kritika je i jedan sa ovih prostora: "Vilson kao tipičan Balkanac - samo sinove voli, a ćerku ko šiša, jer kome još trebaju ženska deca"

OVen Vilson ćerku nije čak ni upoznao.
Youtube 

Da li će se situacija promeniti u budućnosti ostaje samo da se nadamo, ali za sada, čini se da glumac pažnju poklanja samo sinovima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Devojčica od 4 godine ima svoju dnevnu negu lica TikTok/brookejeffymd

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!