Oven Vilson važi za jednog od miljenika žena, a imidž atipične "muškarčine" kakvu viđamo u filmovima, neguje i u privatnom životu. U njegovom društvu uvek su se mogle videti samo najveće lepotice Holivuda, a glumac je u javnosti ostavljao utisak pravičnog i odgovornog muškarca, kakvog bi svaka žena poželela, iako je istina, kako stvari stoje, potpuno drugačija.

Naime, Vilson je sada uslikan na odmoru u Londonu sa svojim sinovima od kojih se praktično ne odvaja, što ne bi bilo ništa čudno da ista pravila važe za svu njegovu decu.

Oven Vilson trenutno uživa na odmoru sa sinovima.
Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Večiti neženja Holivuda svojevremeno se zabavljao sa umetnicom Varuni Vongsvirats sa kojom je pre skoro 4 godine dobio ćerkicu Lajlu. Međutim, glumac nije želeo da ima išta ni sa bivšom devojkom, ni sa bebom, a čak je tražio i test očinstva.

Ironija je što uprkos dokazanom očinstvu, on i dalje ne želi da upozna ćerku, dok sa sinovima Robertom i Finom, koje je dobio s dve različite žene komunicira sasvim normalno i uobičajeno.

Glumac doduše plaća mesečno 25.000 dolara alimentacije za ćerku, ali da je vidi - to ne želi. Varuni je i sama progovorila o celokupnoj situaciji za Vanity Fair.

- Istina je. Nažalost, nikada je nije upoznao - započela je umetnica.

Varuni Vongsvirats istakla je da Oven Vilson ne želi da vidi ćerku.
pritnscreen/instagram 

Pitanje se postavilo nakon što je ovih dana na društvenim mrežama objavila fotografiju male Lajle i to povodom njenog trećeg rođendana.

Ona je pre dve godine u intervjuu potvrdila kako je preklinjala Ovena da se uključi u ćerkin život, ali on je to odbio.

Oven Vilson ne želi da upozna ćerku.
printscreen/instagram 

- Pomaže finansijski, ali nikada se nije samo o tome radilo. Lajla treba oca. Ironično je kako u filmovima glumi uloge brižnih očeva, a nikada nije sreo vlastitu kćerku - zaključila je Varuni, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Varuni Vongsvirats, bivša devojka Ovena Vilsona

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!