Andrea Bočeli godinama je u braku sa Verinikom sa kojom je dobio ćerku, a pre nje, italijanski tenor bio je oženjen  Enrikom Kenzati sa kojom je dobio dva sina.

Andrea je u braku sa prvom suprugom dobio dva dečaka - Matea (24) i Ejmosa (27). Bočelijevi sinovi se baš kao njihov otac bave muzikom, a izrasli su u momke za kojima žene uzdišu.

andrea bočeli sa sinom mateom
Oliver Palombi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Mladi Mateo se inače bavio manekenstvom pa je jednom prilikom za američki modni brend Guess pozirao sa pevačicom Dženifer Lopez.

On je takođe pokazao i nneverovatan talenat izvedbom pesama, a i više je i nego jasno da je najmlađi sin nasledio pevački dar od tate. Pokazao je i kako zna da svira klavir jednako dobro kao njegov otac.

- Tehnički naši glasovi su jako različiti, ali jedna stvar ih čini jednakima, a to je stav. Karakterističan način izražavanja samog sebe dok pevamo, a to je nešto što ne možete naučiti. S tim se rodite - objasnio je jednom prilikom Andrea Bočeli.

Dok Mateo gradi pevačku karijeru, njegov brat Ejmos koji je po zanimanju je inženjer, ističe putem Instagram profila kako je veliki ljubitelj životinja i ekstremnih sportova.

Andrea (63) je sa svojom drugom suprugom Veronikom Berti (38) u braku od 2014. godine. 2012. godine dobili SU ćerku Virdžiniju, a Bočeli je u više navrata isticao da im razlika od 25 godina nikada nije smetala.

"Velika razlika u godinama je tradicija u mojoj porodici – postojala je i kod mog oca i moje majke. Osim toga, veoma sam religiozan, a razlika u godinama je nešto što često vidite u biblijskim brakovima", rekao je Bočeli.

Shutterstock Sinovi italijanskog tenora izrasli su u zgodne momke

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!