Veza Džejsona Momoe i Ejze Gonzales završila se i pre nego što je počela. Glumac je u vezu sa lepom i 10 godina mlađom glumicom uplovio u vezu samo 4 meseca nakon razvoda, međutim, usledio je kraj. Najveži problem bili su potpuno drugačiji karakteri, ali i pogledi na život.

Oni su bili u vezi samo četiri meseca, međutim, pojedini izvori tvrde da se obe strane nadaju da će se "ipak sve rešiti". "Veoma se vole, jer su se tajno zabavljali neko vreme pre nego što se čulo za njihovu ljubav. Ali oni su trenutno u različitim životnim fazama", rekao je i dodao da Ejza ne želi da se skrasi i ne želi decu još uvek.

Džejson i Ejza su navodno počeli da se zabavljaju u februaru, mesec dana nakon što je on objavio da se razvodi od supruge Lise Bone. Utehu je našao uz Eizu, meksičku glumicu i pevačicu koja je popularnost stekla ulogom u meksičkoj telenoveli "Lola".

Ejza Gonzales i Džejson Momoa su raskinuli.
Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Trenutno to nije baš ozbiljna situacija i oboje samo gledaju kuda sve ide", rekao je izvor za People u maju.

Glumački par pokušavao je da uskladi poslovne obaveze, međutim, daljina i razdvojenost su ipak presudili.

Džejson Momoa nije želeo da se veže u novoj vezi.
TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako se navodilo, Gonzalesova je takođe avanturista kao Momoa, i više je za ozbiljne veze nego za kratkotrajne flertove, međutim, čini se da glumac i dalje nije speman da se veže nakon razlaza sa Lisom Bonet, zbog čega se moglo pročitati na mrežama da mu je "konačno izrasla kičma", te da je lepo videti da "ima svoje ja".

"Ona je više osoba za duge veze. Nije da on to ne shvata ozbiljno, ali sa svojom decom neće žuriti da uđe u nešto brzo", dodao je izvor, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

Instagram Nova devojka Džejsona Momoe

Podsetimo, početkom godine Lisa Bonet i Džejson Momoa obelodanili su da se razvode, a vesti su saopštili na svojim Instagram profilima.

Džejson Momoa i Lisa Bonet objavili su da se rastaju početkom godine.
Shutterstock 

"Odlučili smo da s javnosti podelimo vest da se rastajemo. Delimo ovu vest ne zato što mislimo da je to jako važna vest, već da bismo mogli dostojanstveno i iskreno da nastavimo sa svojim životima".

"Ljubav među nama nastavlja da raste i razvija se na načine na koje želi. Oslobađamo jedno drugo kako bismo postali ono što učimo da postanemo. Na taj način učimo decu što je sve moguće", stoji, između ostalog, u objavi. 

Oni su nakon toga navodno pokušali i da ponovo stupe u vezu, ali su ipak ostali samo prijatelji. Džejsona su inače zvali i najvećim papučarem Holivuda jer je i sam isticao da je Lisa ta koja je glava kuće, te da radi sve što mu ona kaže.

Džejsona Momou su zbog Lise bonet zvali najvećim papučarem Holivuda.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Momou su povezivali i sa Kejt Bekinsejl, ali i sa Amber Herd, međutim, lepa Eiza je jedina bila koja mu je privukla pažnju, a da lči će uspeti da izglade nesuglasice ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!