Američki glumac Džejson Momoa (42) navodno je uplovio u novu ljubavnu romansu sa Ejzom Gonzales nakon razvoda od Lise Boneti sa kojom ima dvoje dece.

Naime, kako prenose strani mediji, Džejson je u vezi sa glumicom Ejzom Gonzsales (32), na čijoj je premijeri filma viđen nedavno. Prema pisanju magazina "People", njih dvoje su se zbližili na snimanju zajedničkog filma.

"Njih dvoje izlaze. Stalo mu je do nje", rekao je jedan izvor za američke medije.

"Oboje su dosta zaposleni, ali im je zabavno zajedno. Taj odnos još nije postao ozbiljan", dodao je izvor. Džejson i Ejza nisu komentarisali ove tvrdnje.

Ejza je nova devojka Džejsona Momoe
Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Slavni glumac je na ovaj način prekinuo glasine o tome da je u vezi s Kejt Bekinsejl, koje su započele nakon što je viđen kako joj pozajmljuje svoju jaknu na dodeli Vanity Fair nagrada. Glumicu Lisu Bonet oženio je u novembru 2007. godine, a zajedno su dobili dvoje dece - ćerku Lolu Iolani (14) i sina Nakou Volfa (13).

Šušalo se da je Džejson Momoa bio u vezi sa Kejt Bekinsejl
TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Ljubav među nama nastavlja se i dalje, samo se razvija na način na koji želi da bude poznata i proživljena. Oslobađamo jedno drugo da budemo ono što učimo da postanemo. Ostajemo nepokolebljivo predani ovom svetom životu... podučavajući našu decu o tome šta je sve moguće. Živimo molitvu. Neka prevlada ljubav.", napisali su u službenoj izjavi kojom su otkrili da se rastaju.

Džejson Momoa i Lisa Boneti nedavno su otkrili da se razvode
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Kako izgleda Momoova nova partnerka pogledjate u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Nova devojka Džejsona Momoe


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!