Kada se saznalo da se Lisa Bonet i Džejson Momoa razvode, svet je ostao u šoku.

Njihov brak važio je za jedan od najstabilnijih u Holivudu, a u javnosti je dobro poznato koliko čuveni "Akvamen" voli svoju suprugu.

Toliko da je stekao i nadimak "najvećeg papučara u šoubiz svetu". Oni su tužne vesti saopštili na Instagram profilima rečima:

"Odlučili smo da s javnosti podelimo vest da se rastajemo. Delimo ovu vest ne zato što mislimo da je to jako važna vest, već da bismo mogli dostojanstveno i iskreno da nastavimo sa svojim životima".

Džejson Momoa i Lisa Bonet saopštili su da se razvode pre nekoliko meseci.
Shutterstock 

"Ljubav među nama nastavlja da raste i razvija se na načine na koje želi. Oslobađamo jedno drugo kako bismo postali ono što učimo da postanemo. Na taj način učimo decu što je sve moguće", stoji, između ostalog, u objavi.

Nakon toga, šuškalo se da je u razvod para pste umešala i čuvena "rasturačica brakova", Amber Herd sa kojom je Momoa sarađivao, a na koju je Lisa bila ljubomorna od samog početka, ali potvrde ovih priča nije bilo.

Šuškalo se da je za Momoin razvod braka kriva Amber Herd sa kojom je sarađivao na "Akvamenu".
Shutterstock 

Momoa je i od raskida spavao u kamperu koji je parkiran u dvorištu njegovog prijatelja, međutim, sada je, kako stvari stoje, usledio obrt.

Kako piše "Hollywood Life", glumac je obrisao objavu o raskidu, a izvori blisku paru tvrde da su rešili da ipak ljubavi daju drugu šansu.

"Džejson se vratio Lisi pre otprilike dve nedelje i oni su opet zajedno. Odlučili su da rade na problemu umesto da odustanu jer su toliko uložili jedno u drugo", naveo je izvor.

A uz to je i dodao da su njihova deca - Lola (14) i sin Nakoa-Vulf (13) očigledno oduševljeni što su njihovi roditelji dali još jednu šansu svom braku.

Na pitanje šta je pošlo po zlu, budući da su hteli da se razvedu, izvor je rekao kako je glavni problem bio Džejsonov raspored kao jednog od najtraženijeg glumaca u Holivudu u poslednje vreme.

Lisa Bonet i Džejson Momoa dali su braku drugu šansu.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

"Džejson je bio neverovatno zauzet snimanjem filmova i, zbog toga, postoje periodi u kojima ne bi video porodicu nedelju dana ili više. Za to vreme Lisa mora da podnese sav teret roditeljstva i to joj ponekad samoj postane teško. Ne koriste dadilje niti pomoć. Srećom, njihova deca sada imaju 13 i 14 godina, pa je sve lakše".

Najveći problem u braku Džejsona Momoe je gust raspored zbog čega nije provodio mnogo vremena sa ženom i decom.
Ian West / PA Images / Profimedia 

Podsetimo se je Lisa starija od Džejsona 12 godina, a par je bio u ljubavi od 2005. godine.

"Moja supruga je veoma sofisticirana i pametna i naša deca i ja smo poput životinja koje treba bolje obučiti. Stalno radim na tome i pokušavam da postanem bolji kao otac i muž", rekao je jednom prilikom zgodni glumac.

Momoa je svojevremeno priznao i da je bio prestravljen kad je upoznao suprugu, i da je jedva skupio hrabrosti da je pozove na sastanak.

Džejson Momoa tvrdi da je svojevremeno jedva skupio hrabrost da pozove Lisu na sastanak.
AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Možda izgledam krupno i žilavo, ali nisam. Nisam nimalo kao Kal Drogo. Nisam gazda čak u svojoj kući. Apsolutno se plašim svoje žene. Imao sam samo osam godina kad sam je video na televiziji i rekao mami da želim baš nju. Zaključio sam da ću je uhoditi do kraja svog života i da ću je osvojiti", rekao je Momoa za "Men's Health", a da li će ovog puta uspeti da prevaziđu prepreke, pokazaće vreme.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!