Za odnos Džejson Momoe i Lise Bonet dugo se smatralo da je jedan od najskladnijih u Holivudu.

U braku su bili 12 godina, a tokom tog perioda dobili su i dvoje dece - sina Nakou-Wolfa (12) i ćerku Lolu (14).

Za sve ovo vreme činilo se da Momoa apsolutno obožava svoju suprugu, a čak su ga zvali i "najvećim papučarom Holivuda", a onda je kao grom iz vedra neba došla informacija da se par razvodi.

Džejson Momoa nedavno je obelodanio da se razvodi od supruge Lise Bonet.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

"Svi smo osetili pritisak i promene u ovo transformacijsko vreme. Revolucija je na putu i naša porodica nije izuzetak. Osećali smo je kako je rasla zbog seizmičkih pomaka koji se događaju", stoji u objavi koju su podelili.

"Odlučili smo da s javnosti podelimo vest da se rastajemo. Delimo ovu vest ne zato što mislimo da je to jako važna vest, već da bismo mogli dostojanstveno i iskreno da nastavimo sa svojim životima", napisali su i dodali:

"Ljubav među nama nastavlja da raste i razvija se na načine na koje želi. Oslobađamo jedno drugo kako bismo postali ono što učimo da postanemo. Na taj način učimo decu što je sve moguće", stoji, između ostalog, u objavi.

Džejson Momoa navodno se razvodi od Lise Bonet zbog treće osobe.
Shutterstock 

Međutim, od toga trenutka, na mrežama se pojavila informacija da je zapravo u celu priču umešana i treća osoba. Upućeni zapravo tvrde da je Džejson u vezi sa koleginicom iz filma Akvamen, Amber Herd, bivšom ženom Džonija Depa sa kojim je i dalje u pravnom sporu pišu strani mediji.

Džejson Momoa navodno se razvodi zbog Amber Herd, bivše žene Džonija Depa.
Shutterstock 

Fanovi već danima tvrde da je Amber, koja u filmu tumači lik Mere, glavni razlog za razlaz Lise i Džejsona, a kao jedan od argumenata za ovu tvrdnju navode to što je i Džoni Dep prekinuo prethodnu vezu pošto je glumio u filmu sa Amber (posle čega su se i venčali). Takođe, kako pišu strani mediji sama Lisa je htela da Amber otpuste iz Akvamena 2 jer je smatrala da su ona i Džejson previše bliski.

Lisi Bonet navodno je jako smetalo druženje Džejsona Momoe i Amber Herd.
Shutterstock 

Da li je Amber uspela da zavede i slavnog Momou ili je sve samo slučajnost ostaje da se vidi u narednim danima, nedeljema i mesecima, a do tada sigurno je samo da se Džejson i Lisa razilaze posle 16 godina veze.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!