Džejson Momoa i Lisa Bonet rastaju se nakon 16 godina, a da je njihovoj ljubavi došao kraj, objavili su na društvenim mrežama.

U objavi na društvenim mrežama otkrili su razlog raskida.

"Svi smo osetili pritisak i promene u ovo transformacijsko vreme. Revolucija je na putu i naša porodica nije izuzetak. Osećali smo je kako je rasla zbog seizmičkih pomaka koji se događaju", stoji u objavi koju su podelili.

Džejson i Lisa su na Instagramu objavili saopštenje i otkrili da su rešili da se raziđu
Shutterstock 

"Odlučili smo da s javnosti podelimo vest da se rastajemo. Delimo ovu vest ne zato što mislimo da je to jako važna vest, već da bismo mogli dostojanstveno i iskreno da nastavimo sa svojim životima", napisali su i dodali:

"Ljubav među nama nastavlja da raste i razvija se na načine na koje želi. Oslobađamo jedno drugo kako bismo postali ono što učimo da postanemo. Na taj način učimo decu što je sve moguće", stoji, između ostalog, u objavi.

Podsetimo, Lisa i Džejson upoznali su se 2005. u jednom klubu. Lisa je tada već bila poznata glumica koja se proslavila kao Denise u popularnoj seriji "The Cosby Show", a 12 godina mlađi Džejson slavu je stekao glumeći Khala Droga u "Igri prestolja" i filmu "Aquaman".

"Imao sam osam godina i video sam je na TV-u. Pomislio sam: 'Mama, želim jednu takvu. Pratiću je ostatak svog života i osvojiti je", rekao je glumac 2017. godine koji zbog svog odnosa s ženom često nazivan najvećim papučarem Holivuda.

Njih dvoje bili su 12 godina u braku, a par ima dvoje dece - sina Nakou-Wolfa (12) i ćerku Lolu (14).

Svojevremeno je priznao da je bio prestravljen pre njihovog prvog izlaska, a da je njegova ljubav iz detinjstva priznao joj je tek kad se udala za njega.

"To sam joj priznao tek kada smo se venčali i dobili dvoje dece. Nisam hteo da misli da sam je uhodio da bismo bili zajedno i da misli da sam lud", objasnio je glumac, koji se često nalazi na vrhu lista najsekseplinijih muškaraca na svetu.

Džejson je imao 8 godina kada je prvi put video Lisu
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!