Ovih dana, u porodici Hadid izgleda da u ljubavi ide samo Beli, s obzirom da su nakon Điđi i Zejna "pukli" i Dua Lipa i Anvar nakon dve godine veze.

Kako prenosi The Sun, odluka o raskidu došla je nakon nedelja i nedelja krize.

Sada su uzeli pauzu kako bi u miru preboleli situaciju, pre nego što javno istupe sa informacijom.

Međutim, sada su se pojavile informacije da je par i ranije raskidao i mirio se, ali su to veoma vešto krili od javnosti. Najveći razlog bila je razdvojenost, ponajviše zbog Duinog posla zbog čega je mesecima u Los Anđelesu gde snima nov album, dok je Anvar u Njujorku sam sa njihovim psom.

Dua Lipa i Anvar Hadid navodno su raskinuli zbog udaljenosti.
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Pre odluke odluke da se raziđu, Anvar je ostavio na Instagramu kriptičnu poruku u kojoj je rekao da je "zahvalan svima onima koji su pratili njegove stope i koji su ga voleli".

Interesantno je i da je par počeo da živi zajedno samo 2 meseca nakon zabavljanja, a sve ovo vreme nisu krili ogromnu zaljubljenost zbog čega su važili za jedan od najskladnijih parova u Holivudu.

Dua Lipa i Anvar Hadid navodno su mesecima imali krize u vezi.
pritnscreen/instagram 

Međutim, sada su se pojavili navodi da udaljenost ipak nije bila jedini razlog raskida. Naime, kako je poznato da je Jolanda Hadid glavna u porodici, sumnja se da je i u ovu priču "umešala prste".

Sumnja se da je Jolanda Hadid umešala prste u vezu Dua Lipe i Anvara.
Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, iako je poznato da sa Duom nije imala nikakvih sukoba, te su se često svi zajedno mogli videti u javnosti, na mrežama je često povlačila poteze koji su mnogi smatrali diskutabilnim.

Primera radi, jednom prilikom je potpuno isekla albansku pevačicu sa fotografije i na svom storiju podelila samo sliku svog sina, a to nije jedini put kada je uradila tako nešto. Duže vreme se šuškalo da se Jolandi ne dopada Lipa, iako su javnosti delovali kao "velika, srećna porodica".

Kako je "majka iz pakla" ili "majka monstrum" kako je još zovu jedan od direktnih krivaca za raskid Điđi i Zejna, jasno je zašto su mnogi poverovali u priču da je ona ta koja je odlučila da je romansi došao kraj, jer joj je bilo u redu dok su se samo zabavljali, ali kako su u poslednje vreme spominjali venčanje i slično, to joj se nije dopadalo kao opcija.

Jolanda Hadid smatra se glavnim krivcem za raspad veze Điđi Hadid i Zejna Malika.
Shutterstock 

Da li u svim ovim pričama ima istine, pokazaće vreme, kao i to da li će se Dua i Anvar ipak pomiriti i nastaviti svoju vezu, pa je možda čak i krunisati brakom, dopadalo se to Jolandi ili ne.

još njihovih fotografija iz vremena kada su bili zajedno pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Pogledajte u galeriji fotografiije iz vremena kada je između Dua Lipe i Anvara Hadid cvetala ljubav.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!