Kada je u medijima procurela informacija da je Zejn Malik fizički nasrnuo na Jolandu Hadid, majku svoje devojke, čitav svet je brujao o tome.

Prema dokumentima do kojih je došao TMZ, Zejn je bio sa Điđi u svojoj kući u Pensilvaniji 29. septembra i ušao u burnu svađu. Navodno je Jolandu nazvao "je*enom holandskom d*oljom", naredio joj da se "kloni je*ene ćerke".

djidji hadid
screenshoot/instagram 

Osim toga, navelo se i da je Zejn Jolandi rekao da je "je*ena sperma koja je izašla iz njegovog je*enog k****."

Zatim ju je navodno gurnuo na komodu izazivajući psihički i fizički bol. Zejn je, s druge strane, negirao bilo kakav fizički kontakt, da bi kasnije priznao krivicu.

Nakon ovoga, Điđi nije želela da se oglašava. Jedino što je saopštila medijima bilo je da želi da sačuva ćerku koju ima sa Zejnom, a njeno pojavljivanje mesec dana nakon incidenta izazvalo je veliku pažnju.

jolanda i djidji hadid
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, Điđi je viđena kako napušta snimanje sa svojom mlađom sestrom Belom Hadid u Njujorku u ponedeljak, 22. novembra.

Manekenka se pojavila u jarkocrvenom kombinezonu brenda "Versace", a iako je imala masku na licu, njena kosa je zapala u prvi kadar.

Điđi je nadogradila kosu i ofarbala u plavo, a njena transformacija nije mogla proći neopaženo od mnogobrojnih paparaca.

djidji hadid
Instagram 

Manekenka se u poslednje vreme nije pojavljivala u javnosti uključujući i aktivnost na Instagramu, a onda je u novembru objavila samo dva posta kako bi promovisala svoj rad.

Poslednji put je javno progovorila 28. oktobra, nakon navodnog spora između Zejna i njene majke Jolande Hadid.

- Điđi je fokusirana isključivo na Kai. Ona traži privatnost tokom ovog vremena - rekao je njen PR.

djidji hadid
Instagram 

Kako Điđi sada izgleda, pogledajte u galeriji u nastavku:

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Điđi Hadid sa plavom kosom