Bela Hadid je pre nekoliko dana potresla javnost kada je na svom Instagramu progovorila o borbi sa depresijom i mentalnim problemima.

Na ovaj potez podstakla ju je Vilou, ćerka čuvenog glumca Vila Smita, koja je i sama govorila o svemu što je prolazila.

Na Instagramu je podelila seriju fotografija na kojima je uplakana, a potom se obratila pratiocima.

bela hadid
Shutterstock 

- Trebalo mi je mnogo vremena da shvatim, ali imala sam dovoljno slomova i sagorevanja da naučim ovo: ako dovoljno radiš na sebi, provodiš vreme sam da bi razumeo svoje traume, okidače, radosti i rutinu, uvek ćete moći da razumete ili da naučite više o sopstvenom bolu i kako da se nosite sa njim.

To je sve što možete da tražite od sebe. Nisam sigurna zašto, ali mi je sve teže i teže da ne podelim istinu ovde. Hvala što ste me saslušali i videli. Volim vas - napisala je manekenka.

bela hadid
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako mnogi misle da najlepše žene nemaju probleme i da im u životu sve ide od ruke, Bela Hadid nas je razuverila da je to daleko od istine.

Poznate dame su navikle da im se i minimalna nesavršenost na licu ili telu zameri, a ona je svojom figurom dokazala da joj nisu potrebni nikakvi filteri za savršen izgled.

bela u bikinuju
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Naime, Belu su paparaci uslikali na plaži u Majamiju u minijaturnom bikiniju sa animal printom. Manekenka je tom prilikom oduševila sve prisutne, jer na njenom telu definitivno niko ne može naći manu.

"Bomba", "Nije samo najlepša, već i najzgodnija žena na svetu", "Neverovatno telo", "Zgodnica", "Brutalno izgledaš", "Nemaš konkurenciju", neki su od komentara.

Kako Bela Hadid izgleda u bikiniju, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Robert O' Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia Bela Hadid danas važi za ženu sa najlepšim licem.