Bela Hadid često svojom pojavom i izgledom izaziva veliku pažnju i gomilu komentara od toga kako joj je mama kupila karijeru, do toga da nije zaslužila titulu najlepše žene na svetu s obzirom na mnogobrojne operacije koje je imala.

Sada je ponovo izazvala gomilu negativnih komentara, ali ovaj put nije u pitanju ni njen izgled ni karijera, već izjava koju je dala.

Bela Hadid bila je gost Jutjub emisije koju mesečno objavljuje magazin "Vog" u avgustu ove godine. U popularnom video-serijalu gostuju poznate žene i komentarišu modne komade koje su nosile na velikim događajima.

Manekenka se osvrnula na crvenu haljinu koju je ponela u Kanu 2016. godine sa dubokim šlicem. Rekla je da ju je bilo sramota zbog te haljine, jer kako je objasnila - to nije nešto što bi ona izabrala.

bela hadid na kanskom festivalu
Shutterstock 

Deo intervjua koji je mnogima promakao u avgustu pre dva dana je postao internet senzacija.

Naime, Bela prisećajući se modela haljina poznatih dizajnera tugaljivo je izgovorila:

"Dok sam odrastala nikada ništa nisam dobila dizajnirano. Mama mi je tek po završetku srednje škole kupila cipele Kristijana Labutina. Zato mi ova slika budi emocije.

Ovde sam tako srećna i blagoslovena, i uvek se setim šta nisam imala kao mala. Srećna sam što sam uspela mentalno da se izvučem iz tog stanja u kojem sam bila godinama. Preživela sam".

Belin osvrt na "teško destinjstvo" zbog deficita dizajniranih skupocenih cipela koje su uticale na njeno mentalno zdravlje, ako nikom ništa, rezultiralo je urnebesno ciničnim i sarkastičnim komentarima.

"Teško mi je da gledam njenu tugu. Zaista kakva tragedija", "Preživela je i izašla jača. Ona je jedna jaka žena", "Preteško detinjstvo - kako li je uspela da preživi sve to", "Ova žena ne živi u realnosti", "Najgore od svega je što ona zaista misli da je to bilo teško detinjstvo", "Ljudi nemaju hleba da jedu,  gde ti živiš?", "Ljudi, ovo više nije ni smešno, ovo je odrvatno", samo su neki od 100.000 komentara na društvenim mrežama.

Shutterstock, Genin-Hahn-Marechal / Abaca Press / Profimedia Bela Hadid