Ako se i za jedan odnos u Holivudu govorilo da je jak kao stena, bio je to zasigurno bio brak između Lise Bonet i čuvenog "Akvamena" Džejsona Momoe.

Zato su mnogi i bili šokirani kada se saznalo da se razilaze nakon 12 godina, jer se za sve ovo vreme činilo da Momoa apsolutno obožava svoju suprugu, a čak je dobio i nadimak "najvećeg papučara Holivuda" jer je radio sve što je od njega zahtevala.

Par je izdao zvanično saopštenje u kom su istakli da već neko vreme osećaju pritisak, kao i da "oslobađaju jedno drugo". Nedugo potom javile su se i indicije da je za njihov razvod zaslužna treća osoba, te da Momoa nije nimalo naivan kako se mislilo.

Džejson Moma i Lisa Bonet razišli su se nakon 12 godina veze.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Glavni "krivac" je navodno Amber Herd, bivša žena Džonija Depa sa kojim je i dalje u pravnom sporu pišu strani mediji. Amber je ušla u Džonijev život dok je još uvek bio u braku sa Vanesom, te se zbog nje razveo veoma brzo, a Amber je i ranije bila poznata po rasturanju brakova svojih slavnih kolega.

Momoina, uskoro bivša supruga Lisa htela je da Amber otpuste iz Akvamena 2 jer je smatrala da su ona i Džejson previše bliski.
Shutterstock 

Momoina, uskoro bivša supruga Lisa htela je da Amber otpuste iz Akvamena 2 jer je smatrala da su ona i Džejson previše bliski.

Naravno, sve ovo ostalo je u domenu nagađanja, ali interesantno je to što slavni glumac nakon razlaza od Lise nije sebi pazario nov dom, ili odseo u hotelu. Umesto toga, on živi u dvorištu svog prijatelja u kamp prikolici iako ima milione na računu.

Doduše, kamp prikolica je veoma dobro opremljena i vredi oko 750,000 dolara, te verujemo da Momoi apsolutno ništa ne fali u "pokretnoj kući", a sve to otkriveno je slučajno kada su ga paparaci uslikali dok izlazi iz kampera.

- Džejson često ostane da prespava u kamperu. To mu je draže nego hotel, jer mu je blizu plaža. On baš i nije tip koji unajmljuje privatne avione i odseda u luksuznim odmaralištima - rekao je izvor za tamošnje medije.

Glumac je skinuo burmu, a poslednjih dana uslikan je u veoma čudnim izdanjima zbog kog obožavatelji na mrežama često pišu da "deluje poput skitnice", a ne glumca sa A-liste.

Džejson Momoa u poslednje vreme često je uhvaćen u veoma čudnim izdanjima.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, Momoa je svetsku slavu stekao ulogom Kala Droga u seriji "Igra prestola", a sa Lisom je bio u emotivnom odnosu od 2005. godine, iako su se venčali tek 2017. Tokom svoje duge veze, dobili su dvoje dece: ćerku Lolu i sina Nakou-Volfa, a Džejson je postao očuh Lisinoj ćerki, glumici Zoe Kravic, koju je dobila s muzičkom zvezdom Lenijem Kravicom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!