Čini se da glumac Džejson Momoa (42) nije dugo tugovao nakon objave razvoda od Lise Bonet (54) u koju je bio zaljubljen još kao klinac.

"Papučar Holivuda", kako su ga prozvali, opustio se u nedelju na zabavi Vanity Faira nakon dodele prestižne nagrade Oscar u društvu Kejt Bekinsejl (48).

Kejt i Džejson su se gledali sa psmehom na licu i nisu se odvajali jedno od drugoga cele večeri što su paparaci i zabeležili.

Džejson Momoa i Kejt Bekinsejl snimljeni na zabavi nakon Oskara
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zvezda "Igre prijestola" ponela se džentlmenski prema Kejt kada joj je dao svoj sako kada se spustila temperatura , držao je njegov gornji deo i gledao je očarano. Mnoge je iznenadio prizor glumaca koji su se ponašali kao da su sami i nisu marili za znatiželjne poglede.

Paparaci su snimili prisan odnos slavnih glumaca
TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Momoa je sredinom januara na Instagramu objavio da se razvodi od Lise i podelio njihovu zajedničku izjavu.

"Svi smo osetili pritisak i promene u ovo vreme transformacija. Revolucija se odvija i naša porodica nije izuzetak. Osećamo se kao da rastemo kroz seizmičke pokrete koji se događaju. I zato delimo porodičnu vest o rastanku. Ljubav između nas se nastavlja i razvija na način na koji želimo da bude proživljena. Oslobađano jedno drugoga da budemo ono što učimo da postanemo. Naša odanost prema svetom životu i deci je nepokolebljiva. Učimo decu šta je sve moguće. Živimo molitvu. Neka ljubav prevlada", poručio je glumac.

Džejson Momoa nedavno je otkrio da se razvodi od Lise Boneti
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

On je s 12 godina starijom suprugom dobio sina Nakou-Volfa (13) i ćerku Lolu Iolani (14), a venčali su se 2017. Džejson se zaljubio u Lisu kads ju je kao osmogodišnji dečak video u seriji "The Cosby Show" i tada je postavio sebi cilj da je jednog dana osvoji u čemu je i uspeo.

Svojevremeno je dobio nadimak "najveći papučar Holivuda" kada je otkrio kakav je u stvarnom životu.

Par je u braku dobio dvoje dece
Shutterstock 

"Možda izgledam krupno i žilavo, ali nisam. Nisam nimalo kao Kal Drogo. Nisam gazda čak u svojoj kući. Apsolutno se bojim svoje žene", rekao je iskreno.

Krajem prošlog meseca šuškalo se da će Džejson i Lisa sebi dati drugu priliku i da ne žele da odbace zajedničkih 17 godina, a on je obrisao objavu o razvodu.

"Džejson se vratio Lisi pre otprilike dve nedelje i ponovo su zajedno. Odlučili su da rade na problemu umesto da odustanu jer su toliko uložili jedno u drugo", rekao je izvor blizak paru za strane medije. Dodao je i da su njihova deca oduševljena.

Pisalo se i da je razlog njihovog rastanka Amber Herd koja je poznata kao bivša devojka Ilona Maska i nekadašnja supruga Džonija Depa s kojim se i dalje sudi. Navodno je flertovala s Džejsonom tokom snimanja "Aquamana" na šta on nije prikladno reagovao i to je naljutilo njegovu suprugu.

Šuškalo se da je Amber Herd kriva za krah braka Džejsona Momoa
Shutterstock 

Inače, Kejt s kojom je Džejson Momoa snimljen nakon dodele Oskara, poznata je po kratkim vezama s mlađim muškarcima. Bila je u vezi sa komičarem Pitom Dejvisonom (28), dečkom Kim Kardašijan. Pričalo se i o njenoj ljubavi s komičarem Džekom Vajthelom (33) nakon što su uhvaćeni kako se ljube u javnosti.

Na listi njenih bivših momaka je i muzičar Mašin Gan Keli (31), koji je sada s Megan Foks. Svojevremeno je snimljena i kako razmjenjuje nežnosti s 26-godišnjim glumcem Metom Rifom.

U novembru prošle godine je raskinula s 24 godine mlađim muzičarem Godijem Grejsom koji je tek godinu stariji od njene ćerke Lili Mo.

Kejt je ćerku dobila s kolegom Majklom Šinom (53) s kojim je bila osam godina. Javnost se smajala u lice kada je Kejt jednom prilikom izjavila da je u životu imala smao pet veza.

Kate se 2019. službeno razvela od redatilja Lena Vizmena (49), tri godine nakon što su odlučili da svaklo krene svojim putem.

Kejt Bekinsejl poznata je po romansama sa mlađim muškarcima
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!