Bredli Kuper danas je jedan od najpopularnijih glumaca. Redovno je na listama najpoželjnijih muškaraca, a blokbasterima je obezbedio svoje mesto na A-listi Holivuda.

Trenutno igra čuvenog kompozitora Leonarda Bernštajna, a film "Maestro" njegov je povratak režiji nakon što je debitovao sa "A Star is Born", u kom je igrao sa Ledi Gagom. Tj film doneo im je zaradu od čak 436 miliona dolara i nekliko nominacija za Oskara. Još u januaru, Kuper je najavljivao "Maestra" tokom razgovora sa Maheršalom Alijem za "Variety", objašnjavajući da je on lično "želeo da bude dirigent od kad je bio dete".

- Bio sam opsednut time, tražio sam od Deda Mraza štafetu kada sam imao 8 godina. Slušao sam muziku, zaljubio se u nju i bio u stanju da zaista poznajem svaki trenutak nekog dela - rekao je Kuper tada otkrivši delić iz detinjstva.

Bredli Kuper progovorio je o svojim problemima u prošlosti.
Shutterstock 

Međutim, iako je danas više nego cenjen u holivudskim krugovima, te je rado viđen gost na elitnim zabavama, i na crvenom tepihu, otkrio je da je situacija bila potpuno drugačija kada je bio na početku karijere. Gotovo je neverovatno da čovek koji je svojevremeno bio u braku sa prelepom Irinom Šajk pre mnogo godina ženama nije bio ni na mapi, a očaj ga je odveo u zavisnost zbog koje je umalo ostao bez ičega.

Bredli Kuper otkriva da je zbog narkotika umalo ostao bez karijere.
SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U jednom podkastu, otkrio je sve ono sa čim se suočavao u kasnim dvadesetim. Naime, on je početkom 2003. napustio čuvenu seriju Alias koja je, između ostalog, proslavila Dženifer Garner, a razlog njegovog odlaska je tema i njegove ispovesti i borbe. Glumac je u jednom podkastu otkrio sve o svojoj zavisnosti od droge i alkohola.

- Bio sam izgubljen i zavisan od kokaina, a i povredio sam svoju ahilovu petu odmah nakon što sam dobio otkaz/dao otkaz u Aliasu. Dobro u svemu je što mi se to događalo kada sam imao 29 godina. Mislio sam da sam uspeo kada sam snimio reklamu za Wendy's, no jednostavno se nisam osećao dobro da se zbog 'Aliasa' preselim u Los Angeles. Bilo je kao da sam se vratio u srednju školu - nisu me puštali niti u jedan klub, niti me je ijedna devojka primećivala. Ukratko, bio sam totalno depresivan - započeo je Kuper.

Glumac je dodao da sebe smatra srećnikom što je sve to prošao na samom početku, odnosno, što je imao priliku da ispravi stvari, a za njegovo ozdravljenje najzaslužniji je kolega i prijatelj Vil Arnet, inače poznat po ulogama negativaca u filmovima i serijama. On je sa njim obavio ozbiljan razgovr nakon što je na jednoj zabavi počeo da se ponaša nekontrolisano.

Vil Arnet i Bredli Kuper su prijatelji godinama, a upravo je Artnet razlog što je Kuper prestao da koristi narkotike.
Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Tad sam prvi put "povezao" da imam problema, konkretno zbog droge i alkohola. Arnet i ja smo se bili našli "čelo o čelo" zbog mog ponašanja. Rizikovao je i napravio prvi korak. On je bio taj koji je poveo ozbiljan razgovor sa mnom, niko drugi ranije nije. Gotovo me je gurnuo na put ka ozdravljenju - iskren je bio glumac koji je danas loše dane ostavio davno iza sebe.

Christopher Polk for SAG Awards / Shutterstock Editorial / Profimedia, Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia Bredli Kuper iznenadio je fanove licem koje je natečeno od filera i botoksa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!