O.J. Simpson je umro od raka, otkrila je njegova porodica. Vest su preneli svetski mediji, a nije trebalo dugo da se priča o njegovom velikom talentu u američkom fudbalu. Ipak, mrlju na njegovoj karijeri ostavila je optužba za ubistvo bivše supruge i njene prijateljice ispred njene kuće u Los Anđelesu.

O.J. kasnije je oslobođen optužbi. U sudskom postupku branio ga je, između ostalih, Robert Kardašijan, suprug Kris Džener i otac Kortni, Kim, Kloi i Roba.

O Džej Simpson
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Holivudski tračevi su bili nemilosrdni prema njemu. Mnogi ni danas ne veruju da on nije kriv za dvostruko ubistvo, a pisalo je i da je imao tajnu ljubavnu vezu sa Kris Džener. Simpson je govorio da je Kris bila 'slatka devojka' u mladosti, ali da nije imao aferu sa njom. U podcastu je jednom rekao šta misli o Krisu.

„Ljudi imaju svoj tim žena, zar ne? Uvek sam mislio da je Kris slatka. Bila je veoma lepa, ali sam izlazio sa supermodelima. Nikada me nije privlačila i ne mislim da sam ja ikad privukao nju“, istakao je on. Međutim, kada su počele spekulacije da bi on mogao biti otac Kloi Kardašijan, on je to demantovao, piše Glossy.

kris džener
Lisa Rose / Zuma Press / Profimedia 

'To nije istina. To nije ni blizu istine", rekao je on.

Advokat Robert Kardašijan umro je 2003. godine, a Simpson je oslobođen optužbi za ubistvo 1995. Međutim, kasnije je završio u zatvoru zbog drugih zločina i proveo devet godina iza rešetaka.

 Bonus video