Kada je reč o porodici Kardašijan/Džener, čini se da malo šta još može da nas iznenadi. O njihovim životima gotovo se sve zna, te ne čudi što je činjenica da čuvena "mamadžerka"Kris ima rođenu sestru bila više nego šok. 

Međutim, za razliku od Kris, Karen Hoton svoju intimu ne prodaje na tanjiru, a dobar deo života bila je na "ratnoj nozi" sa sestrom. O njoj se ne zna mnogo sem da živi u San Markosu u Kaliforniji.

Kris Džener ima rođenu sestru.
Instagram 

Povremeno radi kao medicinska sestra, ali je više zanima kulinarstvo, te je do sada izdala dva kuvara, prvi 2010. godine, a sledeći 2013. koji su prošli sjajno, i to bez pomoći slavne bogate sestre. 

Inače, Kris i Karen je odgajila samohrana majka Meri Džo u San Dijegu, nakon što se razvela od njihovog oca Roberta Hotona. Sestre su često imale svoje uspone i padove, čega se Kris dotakla u svojoj biografiji.

- Volimo jedna drugu i uvek smo tu i u dobru i u zlu. Do danas smo u životima jedna druge - napisala je Kris svojevremeno.

I Karen je imala turbulentan ljubavni život

Nije tajna da je Kris poznata po veoma burnom ljubavnom životu, no ni njena sestra nije izuzetak. Tako je do 2002. šest godina bila u braku sa bivšim suprugom Markom Zetelom, a sedam godina kasnije tražila je zabranu prilaska protiv njega. Kako je navela, njen bivši muž je korisnik narkotika, te je često znao da zlostavlja njihovu ćerku i nju.

Nije prošlo ni dve godine otkako je podnela zabranu prilaska protiv bivšeg muža, a Karen je tražila još jednu - ovog puta za njenog bivšeg dečka Stivena Edvarda Tortona koji je bio poznati kriminalac.

Sestre se često svađaju i mire

Kris možda važi za strah i trepet u svetu slavnih, ali to pravilo ne važi i za njenu sestru koja nema problem da joj kaže sve što misli. Takođe, u jednom trenutku su dugo bile u svađi nakon što joj Kris nije uzvraćala pozive, gotovo kao da je se stidi.

Fanovi su napali Kris kada 2018. godine nije čestitala javno 60. rođendan sestri, a pogotovo što je u to vreme Karen često bila u bolnici zbog zdravstvenih problema.

Takođe, Karen je odbila poziv za venčanje Kim Kardašijan i Kanjea Vesta. Iako je Kim htela tetki da plati put, ona to nije želela jer se navodno plašila da će joj požari u Kaliforniji uništiti kuću.

Karen je za loš odnos sa Kris krivila upravo sestru i njenu želju za tim da postane slavna.

Ali, s druge strane, Karen je dozvolila kamerama da snime proces kada je išla na estetsku hirurgiju, kako bi izgledala više kao njena lepa sestra Kris.

Kakav god njihov odnos bio, uvek su podržavale decu jedna druge na Tviteru. Natali, naslednica Karen Hoton, je postala manekenka, a iako se pisalo da je Kris sprečila razvoj njene karijere, to se navodi kao netačno.

Natali Zetel je sestra kardašijankama.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!