Život Kris Džener, čuvene "mamadžerka" kako su joj strani mediji dali nadimak, pun je kontroverzi. Tako i priča o njoj i O Džej Simpsonu obiluje više nego intrigantnim detaljima, a nedavno je američki sportista i glumac nedavno jednom svojom izjavom ponizio Kris Džener, bivšu ženu svog prijatelja.

Ključni deo advokatske karijere njenog bivšeg muža Roberta Kardašijana bila je odbrana O Džej Simpsona optuženog da je ubio bivšu ženu sa kojom je imao dvoje dece i njenog partnera. O Džej tako je postao simbol lične i društvene drame bez kraja.

Kardašijan i Simpson su bili porodični prijatelji i on ga je strastveno branio. Kris je veoma teško podnosila to što je njen muž branio "ubicu njene prijateljice".

Simpsonu se u šali "zamera" što, zbog njegovog sudenja, ceo svet danas zna za sestre Kardašijan. Atraktivne kalifornijske brinete ne bi bile zanimljive paparacima i javnosti, da njihov pokojni otac Robert Kardašijan nije bio jedan od Simpsonovih advokata.

kris džener sa suprugom i decom
MP / Backgrid UK / Profimedia 

Parnica je dobila veliki publicitet, a 20 godina kasnije je prema suđenju snimljena serija "American Crime Story: The People v O Džej Simpson" u kojoj Roberta igra Dejvid Švimer. Inače, Robert Kardašijan preminuo je 2003. od raka.

Iako je za slučaj ubistva njegove supruge 1995. sve ukazivalo na njegovu krivicu, Simpson je 1995. godine proglašen nevinim.

Uprkos mnogim dokazima protiv njega i činjenice da je bežao od policije belim kamionom, a to su uživo prenosili mnogi američki mediji, profesionalan advokatski tim spasio ga je zatvora. Ali, ne zadugo. Dve godine kasnije, u naknadnom specigičnom sudskom postupku po privatnoj tužbi porodica ubijenih proglašen je odgovornim za njihovu smrt.

Nakon osluženja kazne, 2008. je počinio oružanu pljačku i teški napad koji se odigrao u hotelu u Las Vegasu. Simpson je tada upao u sobu jednog gosta kako bi povratio vredne sportske kolekcionarske predmete, za koje je tvrdio da su njegovi.

2017. godine je četvoročlana komisija države Nevada jednoglasno odlučila da, zahvaljujući dobrom vladanju, Orental Džejms "O Džej" Simpson bude pušten na uslovnu slobodu.

Veliku buru u njihovom braku izazvalo je rođenje Kloi Kardašijan

Kada su se rodile ćerke Kortni i Kim, par se preselio u vilu na Beverli Hilsu, a postali su centar društvenih zbivanja i žurki koje se pamte i dan danas. Kod njih je stalno bio i Robertov najbolji prijatelj, sportista O Džej Simson. Mežutim, probleme u braku podstaklo je i rođenje trećeg deteta, ćerki Kloe kojoj, navodno, nije otac Robert Kardašijan. 

"Robert je voleo Kloi, ali je uvek to govorio na način koji je implicirao da ona nije njegovo dete. Iako nikada nije hteo da uradi DNK test, to su kasnije potvrdile i njegova druga i treća supruga", ispričao je porodični prijatelj.

O Džej Simpson o Kris Džner i Kloi Kardašijan

Bilo je naznaka da je otac treće ćerke Kris Džener zapravo O Džej Simpson. Njegov komentar na Tviteru da su to "porodične stvari" dodatno je podgrejao glasine.

Kloi koja je na upisu za fakultet napisala esej "Moji roditelji su bili na suprotnim stranama u slučaju O Džej Simpson", oštro je demantovala ovakve navode.

Gostujući nedavno u podkastu "Full Send" Simpson je rekao da nije otac Kloi Kardašijan i da glasine da je imao aferu sa Kris nisu ni blizu istine. Napomenuo je da ga čuvena menadžerka nikada nije privlačila kao i da je to bilo obostrano.

"Ljudi imaju svoje tipove. Uvek sam mislio da je Kris slatka devojka. Bila je stvarno draga. Ali ja sam... izlazilo sa supermodelima", izjavio je i ponizio Kris.

Pored O Džej Simpsona šuškalo se da je otac Kloi Kardašijan pevač Lajonel Riči što je on demantovao i dodao da su rijaliti zvezda i njen brat i sestre odrastali u njegovoj kući, ističući bliskost njihovih porodica, ali da nije imao bilo šta sa Kris.

O Džej Simpson ponizio Kris Džener.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kris Džener priznala da je bila neverna Robertu Kardašijanu

Ima razloga i za i protiv tvrdnje da je otac Kloi Kardašijan O Džej Simpson. A ima dovoljno dokaza da je Kris bila neverna u braku koji je za nju bio mučenje.

"Imala sam četvoro dece, a nisam živela život", rekla je jednom prilikom Kris.

Na listi njenih ljubavnika bio je fudbaler Tod Voterman kojeg je javno predstavljala kao svog dečka.

Na sastanke sa njim vodila je ćerku Kloi koja ju je čekala u automobilu. Dok ih je gledao na teniskom terenu, Robertu je bilo jasno šta se dešava, a onda ih je uhvatio na delu."Nastavi da voziš, možda ima pušku u svom automobilu", rekla je tada Todu uspaničeno Kris.

Kris i Brus Džener.
Lisa Rose / Zuma Press / Profimedia 

Nakon razvoda Kris se ubrzo udala za svog najboljeg ljubavnika Brusa Dženera sa kojim ima ćerke Kajli i Kendal (Brus je pre nekoliko godina promenio pol i postao Kejtlin Džener). Kris je sada u vezi sa 25 godina mlađim Korijem Gemblom.

Kris Džener sa dečkom Korijem.
Youtube Svađa između Kortni, Skota i Korija oko ponašanja Penelope Disik

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!