Oven Vilson definitivno važi za jedno od miljenika žena, a imidž atipične “muškarčine” neguje i mimo malih ekrana. Zapravo činjenica je da je najpoznatiji po ulogama u romantičnim filmovima, a poslednjih godina i po porodičnim komedijama.

Tako se nedavno pojavio i trejler za njegov novi film “Secret Headquarters” u kojem igra oca superheroja čiji sin otkriva njegovo tajno “gnezdo” kada ode na misiju, apotom se zajedno bore protiv zločinaca.

Međutim, istina je da Oven važi za posvećnog i odgovornog oca samo na ekranu, odnosno u stvarnosti je priča nešto drugačija.

Oven Vilson je dobrica samo u filmovima.
Youtube 

Oven je možda dobar otac, ali samo kada je reč o njegovim sinovima od kojih se praktično ne odvaja, što ne bi bilo ništa čudno da ta pravila važe za svu njegovu decu.

Naime, večiti neženja svojevremeno je bio u vezi sa umetnicom Varuni Vongsvirats sa kojom je pre gotovo 4 godine dobio ćerku Lajlu.

Oven vilson sa bivšom devojkom je dobio ćerku.
pritnscreen/instagram 

Međutim, od momenta kada je Varuni zatrudnela, Vilson nije želeo da ima išta ni sa njom ni sa bebom, te je čak tražio i test očinstva. Broj telefona je promenio kada je saznao da je trudna, a ironija je što uprkos dokazanom očinstvu on i dalje ne želi da upozna ćerku, dok sa sinovima Robertom i Finom koje je dobio sa dve različite žene najnormalnije komunicira i redovno se viđa.

Oven Vilson viđa se sa sinovima.
Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Varuni čak nije ni želela da joj plaća alimentaciju za ćerku, iako to glumac redovno daje u iznosu od 25.000 dolara, već joj je bilo bitno da samo bude prisutan u životu ćerke.

Ona je svojevremeno i za Vanity Fair priznala da Vilson nikada nije upoznao ćerku, niti ima nameru to da učini.

Varuni kaže i da je preklinjala bivšeg dečka da se uključi u život male Lajle, ali je on to odbio.

Ovaj potez su, očekivano, mnogi osudili na mrežama, jer smatraju da ćerka nije kriva odnos roditelja, kao i da bi trebalo da ostavi ego po strani i ipak vidi devojčicu.

Ipak, glumac se na kritike nikada nije osvrtao, a u intervjuima je uvek govorio samo o sinovima. Mnogima je delovalo čak i kao da se ćerke stidi.

- Pomaže finansijski, ali nikada se nije samo o tome radilo. Lajla treba oca. Ironično je kako u filmovima glumi uloge brižnih očeva, a nikada nije sreo sopstvenu kćerku - zaključila je Varuni, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Varuni Vongsvirats, bivša devojka Ovena Vilsona

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!