Dokumentarac iz tri dela "Arnold" koji je svojevremeno emitovan na Netflixu otkrio je brojne tajne o životu glumca, nekadašnjeg guvernera i čuvenog snagatora Arnolda Švarcenegera. Ipak, čini se da je javnosti i dalje najzanimljivija priča o raspadu njegovog braka, o čemu je više puta govorio o javnosti. 

Glumac je tek tada otkrio detalje afere koja je zauvek promenila njihove živote. Kako je Arnold priznao i sam, "to kako su se on i njegova bivša supruga Marija Šrajver nosili sa razvodom zaslužuje Oskara".

Arnold i dan-danas voli Mariju ŠRajver.
NICOLAS ASFOURI / AFP / Profimedia 

Glumac je istakao da bivšu i dalje voli, te da bi dao sve na svetu da mu se opet vrati, ali nažalost, to više nije opcija. 

Podsetimo, imidž porodičnog čoveka i vernog muža pao je u vodu kada se saznalo da je imao aferu sa kućnom pomoćnicom i dadiljom dece Mildred Baenom kojoj je napravio i dete. Da zlo bude gore, ona je bila trudna u isto vreme kada je Marija Šrajver.

Ipak, Mildred je od svih krila ko je otac njenog deteta. Sve se saznalo kada je mali Džozef Baena porastao i postao slika i prilika oca.

Vanbračni sin je slika i prilika oca.
printscreen/instagram 

Kako su pisali neki strani mediji, dadilja je bila omiljena u porodici Švarceneger. Slavila je sa njima i praznike i rođendane, a Mariju je veoma iznenadilo što njen suprug nije imao odnos prema njihovom detetu, Džozefu, kao prema ostalo troje dece. Kako se navodi, suprug Mildred je još pre sumnjao na aferu, a s obzirom da je dečak bio plav, bilo mu je veoma sumnjivo.

Marija, koja je dugo sumnjala, dobila je potvrdu upravo od svoje dadilje koju je obožavala, a potom se njen brak sa Arnoldom raspao.

"Bila je tako jaka. Plakala je sa mnom i rekla mi da se dignem s kolena. Držale smo se za ruke i rekla sam joj da nije Arni kriv, da je potrebno dvoje", otkrila je dadilja jednom prilikom.

Inače, Marija se postavila zaštitnički prema prijateljici, te ju je saznanje da je upravo njen suprug Arnold pravi otac Mildredinog sina dočekao kao nož u srce. Doduše, ona je sumnjala neko vreme jer joj je dečak rastao pred očima, boravio u kući i igrao se sa njenom decom. Suočila je Mildred, a ona joj je sve priznala.

Sa druge strane, Arnold je i sam otkrio kako je izgledalo suočavanje. Kako je opisao u dokumentarcu, sve se odvilo 4. januara 2011, kada su on i Šrajver ušli u ordinaciju terapeuta na sastanak koji je ona inicirala dan nakon što je došao do kraja njegov mandat guvernera Kalifornije.

Arnold je otkrio kako je izgledalo suočavanje.
Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Čim smo seli, terapeut se okrenuo prema meni i rekao: 'Marija je htela da dođe ovde danas i da pita za dete - da li ste otac deteta domaćice Mildred'", rekao je glumac. "Rekao sam terapeutu: 'Istina je'."

Švarceneger kaže da je tada pao na kolena, govoreći svojoj supruzi da je "ze*nuo" i da je ona "savršena žena" i da ga ona još uvek "pali", međutim, njegove molbe naišle su na zid. Marija se odmah sklonila od njega, a potom zatražila razvod.

Inače, vanbračni sin Džozef je saznao da mu je Arnold Švarceneger otac dok je bio u školi.

"Jako se dobro sećam tog dana. Bio sam u osmom razredu i pozvali su me da izađem iz učionice. Napolju me čekala moja mama i rekla da moramo da idemo, jer svi znaju ko sam ja i ko mi je otac. Imao sam 13 godina, telo mi se transformisalo, um mi se menjao, a onda se ceo život preobrazio pred mojim očima u trenu. Trebalo mi je malo da shvatim da ne moram da radim ono što je radio moj tata. Da se ne moram da se bavim glumom ili bodibildingom, ali ironično je da se na kraju bavim upravo time. Jako sam motivisan i srećan sam zbog povezanosti sa tatom. Ali još sam srećniji što pronalazim radost u onome što radim i što radim upravo ono o čemu sam oduvek sanjao", ispričao je nedavno.

Danas je u dobim odnosima sa ocem, iako mu je i dalje očigledno zabranjeno da bude u istom kadru sa Arnoldovom decom koju je dobio sa Marijom, što se dalo primetiti po promociji poslednjeg Arnoldovog filma.

Arnold Švarceneger pozirao je samo sa decom koju je dobio u braku.
Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia 

Dok je sa decom koju je dobio u braku pozirao fotografima, Baena je samo bio u masi, te čak nema ni zajedničku fotografiju sa ocem.

Baena nema ni zajedničku fotografiju sa ocem.
Instagram 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!