Arnold Švarceneger i Marija Šrajver bili su u naizgled srećnom braku kada se saznalo da glumac ima vanbračnog sina sa kućnom pomoćnicom Pati koja je živela u njihovoj kući dugih dvadeset godina.

Marijin svet razbio se u paramparčad, pogotovo kada je prostom računicom shvatila da je u isto vreme kada je njihova pomoćnica i dadilja njihove dece bila trudna i ona nosila njihovog drugog sina.

Arnold Švarceneger se razveo od žene nakon 22 godine braka.
NICOLAS ASFOURI / AFP / Profimedia 

Pati nije želela da otkrije ko je otac njene bebe sve dok njen sin nije porastao i nije postalo jasno da je slika i prilika svog slavnog oca. 

printscreen/instagram Džozef Baena, vanbračni sin Arnolda Švarcenegera

Nakon što je sramna afera dospela u javnost, Marija je pokrenula razvod, koji je trajao sve do januara ove godine. Oni su u međuvremenu izgladili odnose i funkcionisali dobro, prvenstveno zbog dece, ali poslednjih nekoliko meseci slavni glumac želeo je da se postupak što pre okonča.

Nakon što je sramna afera dospela u javnost, Marija je pokrenula razvod, koji je trajao sve do januara ove godine.
ANDR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Spominjalo se da su najveći problem finansije, jer pre venčanja nisu potpisali predbračni ugovor, ali je po rečima svedoka u slučaju Arnold bio spreman da da sve što Marija traži, ne samo zato što se sve oteglo i što ga to nervira, već jer ima u planu da se venča sa svojom devojkom koja je od njega mlađa 27 godina.

Arnold Švarceneger je želeo da oženi devojku.
ROMAN BABIRAD / Sipa Press / Profimedia 

I kako je zaljubljeni Švarceneger izgledao sve bolje i ispunjenije zahvaljujući mladoj izabranici, tako je Marija sve više kopnila. Pojedini izvori su tvrdili da Šrajverova na sve načine pokušava da održi korak i da izgleda mlađe, zbog čega je preterala sa odlaskom pod nož, te da joj je to bio i način da "leči tugu" zbog propalog braka, a njene nove fotografije i te kako su zabrinule sve.

Naime, Marija koja je dugo važila za prirodnu lepoticu, poslednjih godina više puta je uslikana sa naprirodno glatkim licem. Međutim, sada su je paparaci fotografisali tokom kratke šetnje i gotovo da ju je nemoguće prepoznati.

Umorna i otečena, bleda, čudno izboranog lica, Marija je izgledala potpuno drugačije nego kako smo je do sada mogli videti.

Istog trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, mnogi su začuđeno pitali šta joj se dogodilo, pa čak i ostavili komentare da ih "plaši", i da "izgleda kao da je izašla ih horor filma".

"Popustili fileri", "Šta se desilo ovoj ženi", "Da ne piše da je Marija Šrajver, nikada to ne bih rekla", "Plaši me njena pojava", "Igleda kao čudovište", "Deco, pogledajte ovu fotku sledeći put kad želite da koristite filere i botoks"... samo je delić koji se mogao pročitati. 

Nije jasno da li je zaista došlo do "popuštanja" botoksa, ili prosto posredi umor, a na fotografijama u nastavku pogledajte kako je izgledala nekada, pre nego što se prepustila čarima estetske hirurgije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!