Kim Kardašijan možda jeste navikla na skupe krpice, luksuz i elitne restorane, ali čini se da joj u poslednje vreme ipak prijaju nešto drugačije, prizemnije stvari.

Dok je bila u braku sa Kanjeom, viđena je samo ispred najskupljih restorana u Los Anđelesu gde vam treba debela veza samo da biste bili na listi čekanja, a ne da dobijete sto, ali od kako je sa Pitom Dejvidsonom, prijaju joj i najobičnije šetnje, ali i večere po tržnim centrima.

Neko bi rekao - svako se pruži onoliko koliko može da priušti, iako, ruku na srce, dobro je poznato da Dejvidson lepo zarađuje. Ne kao Kim, ali dovoljno da je odvede na pošten ručak. Međutim, čini se da rijaliti zvezda apsolutno ne razmišlja o takvim stvarima.

Kim Kardašijan navikla je na luksuz i skupe restorane.
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Njoj je lepo sa njim gdegod da su, a u korist toj tvrdnji idu i skorašnje fotografije para koji se nakon šopinga zaputili u jedan skoman restoran gde su naručili dve pice Margarite i dva soka, a račun u restoranu platili su 18 dolara, odosno oko 1.800 dinara.

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson otišli su na večeru u jeftin restoran.
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Oboje su bili u veoma opuštenim izdanjima. Komičar je nosio sivu majicu i šarene pantalone, dok je Kim bila u tamno sivom duksu kožne pantalone i crne kožne čizme.

Nije skidala osmeh sa lica, a čak su i izvori bliski Kardašijanima potvrdili da se Kim nakon upuštanja u romansu oseća bolje i slobodnije, nego dok je bila sa bivšim mužem Kanjeom Vestom, te da je njihova veza sve ozbiljnija.

- Pit sve češće dolazi u njenu porodičnu kuću. Ona je zaljubljena, a njihova veza je zaista čini srećnom - rekao je izvor.

Naravno, od momenta kada su se fotke pojavile na mrežama komentari samo "pljušte".

"Džabe Kanje svi ti tvoji milioni, Pit ti uzeo curu sa 18 dolara u džepu", "Kim konačno normalna, a ne isfolirana kao sa Kanjeom", "Šta ove žene vide u ovom čoveku", "Kim udarila po nezdravoj hrani, ali dobro, makar je srećna", "Kakve veze ima što je jeftini restoran a ne skup, pogledajte Kim - nikad nije ovakva bila"...

Da li će to ostati tako, ili će Dejvidson ostati "kratkih rukava" kao i u prethodnim vezama u kojima emocije brzo planu, pa se još brže ugase ostaje da vidimo, ali jedna stvar se ne može poreći - Kim odavno niko nije video da ovako zrači.

TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, youtube printscreen Kim Kardašijan uživa kraj novog dečka Pita Dejvidsona, a u galeriji pogledajte još njihovih fotografija.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!