Čuveni glumac Alen Delon i nekada jedan od najzgodnijih frajera sveta, nije mogao ni da sanja da će u 88. godini doživeti da se njegova rođena deca otimaju za njegov novac, toliko, da ga gotovo živog sahranjuju. 

Sudski sporovi traju još od 2019. kada je glumac doživeo moždani udar, kada je njegov sin Alen-Fabijen Delon (29) tužio sestru Anušku Delon (33) da je zloupotrebila narušeno stanje oca.

Anuška se nedavno oglasila i na Instagramu podelivši Alenovu fotografiju, a njene reči samo su dodatno podgrejale porodičnu dramu. 

"U petak ujutru fotografiasla sam se sa ocem. Samo za mene. Uspomena na vreme koje smo proveli zajedno. Beskrajno sam zahvalna jer sam doručkovala sa njim. Jedinstveni trenutak nežnosti u mom svetu grubijana. Mislila sam da je zgodan. S očima večno plavim, čeličnim, živim, očima borca, koji su mi davali neslućenu snagu. Pokazala sam mu fotografiju i mislio je da je prelepa, toliko je lepa da sam ga pitala da li mogu da ovo podelim sa vama, njegovom brižnom publikom. Dakle, uz njegov pristanak, evo je. A njegov odgovor na vaše brige je 'ne brinite'", napisala je Anuška Delon.

Inače, Delonova deca se poslednjih meseci intezivno svađaju oko toga gde bi njihov otac trebalo da živi. Glumčev najstariji sin Antoni optužio je svoju polusestru Anušku da od njega skriva da je glumac u lošem stanju. Insistira da Alen Delon ostane u u Francuskoj, gde je rekao da želi da umre (ranije), dok Anuška želi da se glumac leči u Švajcarskoj gde ona živi, piše libertatea.ro.

Antoni Delon je pre nekoliko meseci tražio sudsko veštačenje o stanju njegovog oca. Zatim je negodovao zbog izbora lekara koji nije u registru Apelacionog suda i načina na koji je to veštačenje sprovedeno u delo. Smetalo mu je i što je Anuška tome prisustvovala.

Advokati glumca rekli su da je upravo on tražio da Anuška bude na tom veštačenju. Antoni tvrdi da je njegova polusestra prećutala da je glumcu ustanovljeno slabljenje kognitivnih sposobnosti kao i da želi da ga odvede u Švajcarsku kako bi izbegla plaćanje poreza na nasledstvo koje se procenjuje na 300 miliona dolara.

Glumčev pravni tim insistira da je glumac psihički dobro i da mu je narušeno fizičko zdravlje dok njegovi sinovi traže starateljstvo nad njim. Mnogo komentara izazvalo je i to što sinovi ne žele da se nastavi sa lečenjem već da glumac umre u Francuskoj okružen porodicom. Međuti, Anuška insistira da se terapija ne prekida.

Veza sa Romi Šnajder

Inače, legendarni glumac je tokom karijere igrao u preko 1.000 filmova, no jedna od glavnih tema u medijima bio je buran ljubavni život. Upravo zbog jedne od veza iz prošlosti mnogi smatraju da ga sada stiže karma. 

Reč je o odnosu sa prelepom Romi Šnajder u koju se zaljubio tokom snimanja filma, a koja se zbog njega iz Nemačke preselila u Francusku.

Par je bio ludo zaljubljen, a ubrzo su se i verili, a onda je Romi, u trenutku kada se spremala za venčanje, ostavio porukom na ogledalu: "Otišao sam u Meksiko s Natali. Ne vraćam se".

Šnajder je bila slomljena i nakon toga je sebi prerezala vene. Međutim, preživela je, ali je njeno mentalno stanje bilo poljuljano.

Kasnije se udaje prvo za Harija Mejna sa kojim dobija sina, a onda i za Danijela Bijasinija, koji je, teško je ne primetiti, bio slika i prilika Alan Delona. No, njena sreća nije dugo trajala. Sin David je poginuo sa 14 godina nakon povrede koju je zadobio kada mu je oštar deo ograde na koju se popeo prerezao femoralnu arteriju. Romi se od toga nikad nije oporavila, a njeno već narušeno mentalno zdravlje bilo je trajno poljuljano i odala se porocima.

Delon i Romi sreli su se 10 godina kasnije, i odlučili da ostanu prijatelji. No, glumica je preminula iznenada u 43. godini. Njena smrt obavijena je velom tajni ― zvanično je preminula prirodnom smrću i od srčanog udara, ali postoje spekulacije da joj je pozlilo usled predoziranja alkoholom, kome se odala nakon smrti sina.

Kada je Alen Delon saznao za prerani odlazak Romi Šnajder, za francuski časopis Pari-match napisao je emotivni poslednji pozdrav bivšoj ljubavi.

Delon se pobrinuo da nakon sahrane i Davidovi ostaci budu preseljeni u isti grob gde leži Romi, a na spomenik je položio identičan buket grimiznih ruža kakav joj je doneo na prvi dan snimanja filma "Christine", kada su se i upoznali.

Inače, Alen je bio jedan od prvih koji je stigao na lice mesta i zatvorio se sa njenim telom da bi je oplakao.

Priča se i da glumica ne leži na zvaničnom mestu sahrane, već da je Delon zakopao Romi i njenog sina na svom imanju. No, da li je to istina, zna samo glumac.

Pročitajte još: "IMAM 58 GODINA I TRENUTNO 'ŠETAM' PETORICU" Beograđanka nam je otkrila gde nalazi momke i kako da vas uvek žele

Bonus video:

"SVAĐALI SMO SE, TUKLA SAM I JA NJEGA I ON MENE!" Pevačica o odnosu sa suprugom: Ranije ga nije bilo kući, sada ga TERAM MOTKOM Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!