Kako se čini za sada, Melinda Gejts, jedna od najbogatijih žena sveta, nema nameru da staje na "ludi kamen" u skorije vreme.

Samo dan nakon što se saznalo za njenu navodnu veridbu, usledile su vesti o njenom raskidu sa novinarom Džon Du Prijem.

Vesti je demantovao potparol Gejtsove rekavši da ona više nije sa Du Prijem, kao i da nije verena, ali nije poznato kada je par stavio tačku na vezu.

Melinda Gejts nije verena.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Podsetimo, najbogatija žena i novinar i specijalista za komunikacije su uočeni zajedno još 2022. i to u nekoliko navrata.

Takođe su kasnije odseli u istom hotelu, gde su mogli da se opuste bez bliceva paparaca.

Inače, Du Pri se sada bavi strateškim komunikacijama prema njegovom LinkedIn profilu, a ima više od trideset godina iskustva u novinarstvu.

Iz braka sa bivšom suprugom Džinom ima sinove Kejsija i Džoinija koji su diplomirali na BYU univerzitetu i ćerku Džesi koja ima diplomu Univerziteta u Juti.

Ovaj brak se neslavno završio, što je sam Dupri priznao u svojim memoarima, nakon što je u naletu besa psihički zlostavljao svoju suprugu, inače bivšu misicu u trenutku kada je bila trudna.

Kako je napisao u svojoj knjizi 2000. “The Prodigal Father: A True Story of Tragedy, Survival, and Reconciliation in an American Family,”, njegov toksični odnos sa ocem je navodno uticao na njegovo ponašanje.

"Kada bi spustila gard, ja sam bio opterećen eksplozivnim besom, i nije imala šanse. Stao sam, a potom se zaleteo preko dnevne sobe na svoju trudnu ženu, a ona se skupila dok sam se ngoreo od vrelog, ljutog vazduha i pokrenuo najgori verbalni napad koji je ikada preživela."

"Dobrodošla u stvarni svet, princezo, gde nisu svi srećni. Bar jednom, ovde se ne radi o tebi, ti što si hranjena na kačičicu, razmaženo-trula ku**o. Ovde se radi o meni."

Potom je nastavio: "Saznaću zašto mi je otac upropastio život, a onda ću da pi*am po tebi zbog toga što pokušavaš da me nateraš da se osećam krivim".

"Đina je navikla da bude slomljena u svađama, da se stidi pred našim prijateljima, da preuzme krivicu za male stvari koje su pošle po zlu — bebinu smrdljivu pelenu, tost koji je zagoreo, odbijeni ček", napisao je Du Pri.

"Znao sam da demoni iz prošlosti prete da mi potpuno unište taj novi život koji mi toliko znači".

Sve to zajedno dovelo je do raspada veze, a Đina koja je veoma uspšena u IT industriji, danas je srećno udata za motivacionog govornika Toda Kinga, a pre toga je svoje troje dece izvela sama na put i školovala, dok je Du Pri lečio "rane". 

Pročitajte još: KO SU 3 NAJBOGATIJE ŽENE: Jedna majci otela bogatstvo, a monstrum udovica bolesnog muža je držala zaključanog

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Mama tražila pare umesto poklona za ćerkin rođendan TikTok/ rachonlife

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!