Udaje se najstarija ćerka Bila i Melinde Gejts, Dženifer Ketrin Gejts. Njen izabranik je Najel Nassar, miloner i profesionalni jahač koji je poreklom iz Egipta.

Odvijaju se pripreme za venčanje zbog kojega su se, Bil i Melinda nakratko pomirili jer su viđeni kako zajedno čavrljaju s zvanicama.

Naime, mladini roditelji službeno su se razveli u avgustu ove godine, nakon 27 godina braka.

U tim pripremama učestvuje cela porodica Gejts, Bil, Melinda i dvoje dece Rori Džon Gejts i Fibi Adel Gejts. Izgleda da im im organizacija ide prema planu i da je atmosfera u potpunosti opuštena. Proba venčanja održana je u petak pod budnim okom telohranitelja koji ipak nisu uspeli da spreče da fotografije procure u javnost.

bil gejts udaje cerku
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Fotografi su uspeli da snime detalje priprema, oca Bila kako razgovara sa svojom ćerkom i majku Melindu koja se s mladom uputila u salon lepote.

Ceremonija će se održati na velikom imanju u blizini Njujorka. To imanje već neko vreme se priprema za venčanje pa su ljudi danima viđali kamione s velikim šatorom, nameštajem, rasvetom i ostalom opremom.

bila gejts udaje cerku
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Radnici su u šator, gde će biti organizovan koktel pre ceremonije, uneli harfu, a gosti će uživati i u gitarama, klaviru...

Kolika raskoš vlada na venčanju Bilove mezimice pokazuju i komentari obližnjih stanara. - Gotovo da su sagradili čitav mali grad - rekla je jedna žena iz komšiluka.

DyD Fotografos/Geisler-Fotopress / AFP / Profimedia, printscreen/instagram Dženifer Gejts

Stanari su radove počeli da primcuju još pre nedelju dana jer su zbog njih trpeli veliku buku pa su se i žalili. Kako bi se Gejtsovi izvinili, svim stanarima su poslali poklon pakete u kojima se nalazilo i skupo crno vino.

Očekuju dolazak 300 svatova, a neki već procenjuju da će venčanje koštati i do vrtoglavih 2 miliona dolara.

Najel je zaprosio svoju dugogodišnju devojku Dženifer još u januaru prošle godine tokom zimskog odmora, a ona se veridbom odmah pohvalila na Instagramu.