Melinda Gejts nedavno je zapažena na helidromu u Njujorku nakon putovanja privatnim avionom. Njen modni izbor, uključujući Chanel torbu od 6.600 dolara i crne Loewe pantalone od 600 dolara, privukao je pažnju, ali jedan detalj posebno je ukrao poglede. 

Reč je o, kako se čini, vereničkom prstenu koji je sijao na "onom" prstu, što je mnoge iznenadilo. Iako zvanična potvrda veridbe još nije stigla, vest da jedna od najbogatijih žena sveta ponovo staje na "ludi kamen", usledila je malo nakon što se njen bivši suprug Bil Gejts pojavio sa novom partnerkom.

Par se razveo pre tri godine, no Melinda je tek pre nekoliko meseci pronašla novu ljubav, a priča o njenom novom dečku brzo je našla put do medija.

Melinda Gejts se navodno verila.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Doduše, jedna od najbogatijih žena sveta je u intervjuu za "CBS Mornings" kod Gejl King, i priznala da je "otvorena za promene na polju ljubavi". 

Kako se čini, čovek koji je uspeo da je osvoji je niko drugi do bivši novinar Fox News-a Džon Du Pri, a par je prvi put viđen zajedno u aprilu 2022. na košarkaškoj utakmici.  

Kasnije su uslikani u jednom luksuznom hotelu na Njuport Biču u Kaliforniji, ali nije poznato kako su se upoznali.

Inače, zgodni Du Pri sada se bavi strateškim komunikacijama prema njegovom LinkedIn profilu, a ima više od trideset godina iskustva u novinarstvu.

Džon iz braka sa bivšom suprugom Džinom ima sinove Kejsija i Džoinija koji su diplomirali na BYU univerzitetu i ćerku Džesi koja ima diplomu Univerziteta u Juti. Melinda i Bil Gejts koji su bili u braku od 1994. do prošle godine takođe imaju troje dece.

Doduše, za Du Prija se u prošlosti pisalo da je "divljak" i da je bivšu partnerku zlostavljao, ali ovi navodi nikada nisu bili potvrđeni.

Podsetimo, američki milijarder i osnivač Microsofta, od supruge Melinde razveo se 2021. nakon 27 godina braka. Budući da nikada nisu potpisali predbračni ugovor, nagađalo se da su bogatstvo od 130 milijardi dolara podelili na ravne časti.

No, kasnije je ta cigra varirala od 50 do 76 milijardi dolara. U javnom obrazloženju su rekli da "više ne veruju da mogu zajedno da rastu kao par", a Gejts je kasnije preuzeo punu odgovornost za ono što je radio u braku.

Melinda Gejts je bila decenijama u braku sa najbogatijim čovekom
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pročitajte još: NOVAC NE ZNAČI I SREĆU U LJUBAVI: Kako su trojicu najbogatijih ljudi na svetu žene olakšale za 116 milijardi dolara

Njegova neverstva bila su javna tajna, što ne čudi s obzirom da je pre braka sa Melindom vodio prilično raskalašnu mladost i da je često priređivao razuzdane žurke.

U jednoj od biografija o najbogatijem čoveku spominju se bludne žurke koje je Gejts u svojoj mladosti često organizovao sa mnoštvom devojaka i striptizeta.

"U tom periodu puno klinaca iz "Majkrosofta" bili su mladići koji po dva, tri dana nisu skidali majice sa flekama od pice dok su razvijali neki softver.

Organizovali su prilično lude zabave, išli su po klubovima i tražili striptizete koje su dovodili u Bilov dom. On tada nije bio nevinašce ili nekakav štreberčić. Imao je život", rekao je ovaj novinar u intervjuu za "Daily Mail".

Džejms takođe tvrdi da je Gejts bio veliki miljenik striptiz barova koje je često posećivao, a neretko je unajmljivao plesačice da dođu u njegov dom, a potom bi zajedno skakali goli u njegov bazen i zabavljali se do sitnih sati.

Dodaje i da je ovakvo ponašanje i te kako ostavilo traga na njegov odnos sa Melindom. 

"Iako je Gejts počeo da se zabvalja sa Melindom još 1988. godine, još neko vreme flertovao je sa drugim ženama, pogotovo kada je bio na službenom putu. Redovno se udvarao novinarkama koje su pratile poslovanje 'Majkrosofta'".

Bilo je opšte poznato da je ženskaroš, a Melinda je to znala, ali i praštala, sve do trenutka kada je sve puklo, a onda je to, po svemu sudeći, dobro naplatila.

Bonus video:

Devojka traži muža na ulici Tiktok/karolinageits

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!