Pitu Dejvidsonu možda je "upala kašika u med" nakon što se smuvao sa Kim Kardašijan, ali očigledno zaboravlja da sa njom nema šale.

Pogotovo ako neko dira nešto (ili nekoga) što je njeno.

U ovom slučaju, "na tapetu" se našla Majli Sajrus koja je radila novogodišnji specijal sa kontroverznim komičarom Pitom Dejvidsonom.

Njih dvoje su sjajno zabavljali milione Amerikanaca koji su pratili čuveni šou Džimija Falona, a Majli je veče otvorila pesmom "It should have been me" koju je posvetila komičaru.

Pored toga, sve vreme su se grlili u emisiji, i bili veoma prisni, te je bilo više nego očigledno da između njih i te kako postoji hemija, ali njihov flert nije bilo jedino što se te večeri dogodilo.

Majli Sajrus i Pit Dejvidson flertovali su sve vreme u emisiji Džimija Falona.
pritnscreen/youtube 

Naime, kako prenosi "Fox News", Sajrusova i Dejvidson su nakon emisije otišli u njegov stan na Stejten Ajlendu.

Naravno, to je sve došlo do Kim koja je, ako je verovati izvorima, potpuno poludela, nakon čega je otpratila zvezdu sa Instagrama i ušla u strašnu svađu sa Dejvidsonom.

Majli Sajrus navodno je otišla u Dejvidsonov stan nakon emisije koju su vodili.
printscreen/youtube 

To je navodno bila kap koja je prelila čašu, s obzirom na njegovo ponašanje u poslednje vreme zbog čega su sve glasnije priče da samo koristi Kim zarad novca i slave.

Sve su glasnije priče da Pit Dejvidson koristi Kim samo zarad slave.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako pojedini izvori tvrde, to je razlog i što je najpre otkazala novogodišnji put sa Dejvidsonom, ali je komičar uspeo da je ubedi da se ništa nije dogodilo, te su se ipak uputili na Bahame.

Majli se povodom svega nije oglašavala, ali fanovi su i te kako imali šta da kažu na mrežama.

"Ako je istina da je Kim prevario sa onom... onda nema dalje", "I ja bih poludela na Kiminom mestu, taj dečko je koristi samo zbog slave", "Jadno i bedno", "Možda je Majli dobra pevačica, ali ono ponašanje je užasno", "Bilo me je blam da gledam", "Zameniti Kim sa Majli koja deluje kao da se nikad nije okupala je bedno", "Pit i Majli i jesu jedno za drugo. Pa nek i dalje budu u njegovom stanu i puše marihuanu", "Dejvidson ne zaslužuje Kim"... pisali su na mrežama.

Kim Kardašijan je ogorčena nakon javnog flerta njenog dečka sa Majli Sajrus.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Sa druge strane bilo je i onih koji ne razumeju šta par radi zajedno nakon svega i kako je moguće da mu je Kim oprostila.

Ipak, za sada njihova ljubav deluje jaka, iako su mnogi mišljenja da neće potrajati jer joj sada komičar lagano ali sigurno ozbiljno narušava reputaciju.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!