U poslednjih par godina, Majli Sajrus nikad nije bila provokativnija, a na nastupima smo je uglavnom mogli videti u oskudnim krpicama koje jedva prekrivaju određene delove tela.

Izuzetak nije bila ni novogodišnja noć u kojoj je nastupala u tradicionalnom NBC specijalu, kada je za prvo izdanje odabrala srebrni top sa šljokicama koji je delovao kao da je iscepan i mini metalik suknju.

Vatrena kao i uvek, pevačica je ređala hit za hitom, sve vreme đuskajući, sve do trenutka kada joj je usred pesme pukao top, a ona bila prinuđena da gole grudi sakriva rukama.

Majli Sajrus rukama je sakrila grudi od publike.
printscreen/youtube 

Laganim hodom, poput pravog profesionalca odšetala je do kraja bine, dok je bina bila odzumirana, da bi dohvatila crveni sako drugog kostima u kom je trebalo da nastupa i vratila se da završi pesmu u velikom stilu.

Majli se pojavila golih grudi preko kojih je nosila raskopčani blejzer, a posetioci u prvim redovima i te kako su mogli videti delove njenog tela svaki put kada bi se sagla.

Kako je sve izgledalo pogledajte u galeriji na kraju teksta, a pevačica je kasnije u šali otpevala stihove pesme "Sada me svi definitivno gledaju".

Nakon nastupa mlade pevačice, na binu je izašao Pit Dejvidson, a pre nego što je počeo sa nastupom, dobacio je: "Čuo sam da je malo falilo da vidimo grudi, tako da u znak solidarnosti evo mojih", a onda je podigao belu majicu i pokazao bradavice.

NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, printscreen/youtube Majli Sajrus na novogodišnjem nastupu pukao je top.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!