Poslednjih meseci dosta toga se dešava u životu pevačice Demi Lovato. Početkom godine konačno je svetlost dana ugledao njen dokumentarac u kom je progovorila o najmračnijim tajnama iz svog života, silovanju u tinejdžerskim danima, borbom sa poremećajima u ishrani i zavisnošću zbog koje je imala infarkt i 3 moždana udara, zbog kojih je pretrpela brojna oštećenja mozga.

Takođe, raskinula je veridbu, priznala da je nebinarna osoba, ali i panseksualka, ali i javno rekla da je nastavila da pije s vremena na vreme kao i da konzumira marihuanu.

Međutim, nekadašnja Dizni slatkica nastavila je da šokira. Naime, ona i sestra Majli Sajrus, takođe pevačica Noa Sajrus, nedavno su izbacile singl "Easy", a kako stvari stoje, šuška se da ih povezuje ne samo prijateljski odnos.

Zapravo već neko vreme postoje glasine o njihovoj vezi, a sada su prvi put slikane zajedno kako se drže za ruke u društvu prijatelja.

noa sajrus i demi lovato uslikane su u drustvu prijatelja dok su se držale za ruke
ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pevačice su bile dobro raspoložene, a sve vreme su se krile od paparaca. 

Iako su mnogi mišljenja da je ovo samo još jedan vid promocije pesme, pogotovo jer je Noa neko ko očajnički želi da se probije na muzičku scenu, što nije lako kad se uzme u obzir da vam je sestra niko drugi do Majli Sajrus, koja, iako u poslednje vreme mnogo više privlači pažnju katastrofalnim modnim izborima, ipak iza sebe ima sijaset hitova.

mnogi smatraju da su priče o vezi noe sajrus i demi lovato samo nacin da ispromovisu novu pesmu
printscreen/youtube 

Noa je ove godine prvi put bila nominovana za prestižnu Billboard nagradu, tako da verujemo da će se za nju tek čuti. Sa druge strane, pevačice se nisu oglašavale po pitanju njihovog odnosa.