Svet u nestrpljenju čeka 23. mart kada će premijerno biti prikazan dokumentarac u kom su opisani i prikazani svi momenti iz borbe sa zavisnošću, bipolarnim poremećajem, ali i spoznajom seksualnostiDemi Lovato.  

Nedavno je slavna pevačica uzjavila da zna ko je i šta je, ali da će ipak sačekati pre nego što zvanično objavi celom svetu.

"Koristim ovo vreme za učenje i edukovanje same sebe o svom životnom putu i tome šta sam spremna da učinitim", rekla je.

Međutim, Demi je ipak otkrila da su joj prvo veridba, a onda i prekid iste pomogli da bolje shvati svoju seksualnost, preneo je Daily Mail.

Bivša Dizni zvezda (28), verila se sa sa Maksom Ehričom u julu prošle godine, ali su vezu prekinuli samo dva meseca kasnije

"Čitava epizoda sa veridbom mi je otvorila oči", izjavila je za Glamour.

demi lovato
Instagram /, @ddlovato 

Od prekida sa glumcem bila je u intimnim odnosima sa ženom, a to joj je kako je istakla, bolje iskustvo od onog sa muškarcima. Ipak, Demi Lovato kaže da je još neodlučna. "Bila sam sa ženom i više mi se svidelo. Osećaj je bolji, ispravniji", rekla je.

Objašnjava kako je s vremenom počela da shvata koliko je zapravo gej.

"Prošle godine bila sam verena za muškarca i nije funkcionisalo, to mi je bio važan znak. Mislila sam da ću provesti život s tom osobom, a sad kad ipak neću, osećam veliko olakšanje jer mogu živeti svoju istinu", rekla je.

Podsetimo, glumica i pevačica je i nedavno progovorila o svom predoziranju 2018. godine. Međutim, brojne kontroverze su se pojavile kada se saznalo da ona uprkos iskustvu koje je moglo da je košta života, i dalje nije prekinula sa lošim navikama

demi lovato
Shutterstock 

"Ne postoji univerzalno rešenje koja odgovara svima", objasnila je u jednom intervjuu i dodala da je jednom prilikom pozvala svog menadžera, nakon što je 6 godina bila trezna, i rekla mu "nešto nije u redu. Živim jednu stranu svog života potpuno legalizovano, a druga strana je prateći program koji mi govori da ako padnem - umreću!"

Iako je, kako je istakla, gotova sa stvarima koje su joj prouzrokovale predoziranje, dodala je da ako sebi kaže kako nikada više ne sme da pije ili puši travu, zna da bi bila osuđena na neuspeh. 

U novom intervjuu, bivša dečija zvezda objasnila je da nije sto posto trezna dok smišlja svoj način borbe protiv veze sa alkoholom i drogom.

 "Mislim da želim da isprobam ovu stvar sa ravnotežom koja bi trebalo da bude suštinska strana mog života", završila je Demi izlaganje, a mnogi su nakon toga komentarisali na mrežama da nije ozbiljno shvatila lekciju, i da ne ceni život, kao i da je pitanje kada će ponovo da poklekne i pretera.