Popularna pevačica Demi Lovato je u martu mesecu uplovila u vezu sa glumcem Maksom Erihom, a veridba se dogodila 22. jula u Malibuu. To je bio najromantičniji trenutak u pevačicinom životu, a tada se na društvenim mrežama oglasila emotivnom porukom:

„Kad sam bila mala devojčica, moj tata me je uvek zvao "malim partnerom“. Za mene je to imalo savršen smisao. I danas ta reč ima savršen smisao ali od danas ću zvanično biti tuđi partner“, napisala je Demi i dodala:

„Znala sam da te volim onog trenutka kada sam te upoznala. To je bilo nešto što ne mogu da opišem nikome ko to nije doživeo iz prve ruke. Nikad u životu (osim mojih roditelja) nisam osećala da me neko tako bezuslovno voli. Nikad me ne pritiskaš da budem išta drugo osim sebe i činiš da želim da budem najbolja verzija sebe. Volim te više nego što može da iskaže ovaj opis, a ja sam presrećna što ću sa tobom da zasnujem porodicu i život sa tobom. Volim te zauvek moj partneru. Evo naše budućnosti!“, napisala je svojevremeno pevačica.

Ko bi rekao da će kraj vrlo brzo uslediti nakon ovakvih reči?

Naime, kako strani mediji navode, Demi i Maks odlučili su da se posvete karijerama, a raskid je usledio dva meseca nakon veridbe.

„Bila je to teška odluka, ali Demi i Maks su odlučili da se usredsrede na svoje karijere. Imaju poštovanje i gaje ljubav jedno prema drugom i uvek će ceniti vreme koje su proveli zajedno“, otkrio je izvor blizak paru.