Davne 2018. ceo svet je za trenutak stao. Mediji su bili preplavljeni užasnim vestima - mlada pevačica, zvezda u usponu se predozirala. Doktori su se borili za njen život nakon što je imala infarkt i čak 3 moždana udara... prognoze nisu bile dobre... toliko da su joj lekari davali samo još desetak minuta života...

Ipak, ona se izvukla, a iz svega toga izašla kao pobednik.  Sada je konačno istupila sa svojom istinom, poredeći se sa mačkama: "Znate, ja živim deveti život. Spremna sam da se ponovo bavim onim što volim, a to je muzika", poručila je niko drugo do Demi Lovato u okviru svog dokumentarca "Dancing with devil" ("Ples sa đavolom") 

O posledicama onoga što je doživela rekla je: "Imam oštećenje mozga i danas se borim sa posledicama. Ne vozim automobil jer imam problem sa vidom". Dodala je da je dugo imala poteškoće sa čitanjem. "Zaista je bila velika stvar kada sam uspela da pročitam knjigu, recimo, dva meseca kasnije jer mi je vid bio toliko zamagljen", istakla je.

Demi Lovato, slika iz bolnice nakon predoziranja
instagram/ddlovato Demi Lovato, slika iz bolnice nakon predoziranja

U dokumentarcu su se pojavili Demini roditelji, najbliži prijatelji ali i mnoga velika imena iz sveta šoubiznisa, poput Elton Džona, Kristine Agilere i drugih. "Prešla sam liniju koju pre toga nisam prelazila", prokomentarisala je uzimanje prekomerne doze narkotika. Kako jedna od njenih preijateljica navodi, Demi je bila na heroinu, a priču o borbi sa "demonom" opisala je u četiri epizode dokumentarca sa čijim je snimanjem započeto još 2018. tokom svetske turneje Demi Lovato "Lovato's Tell Me You Love" koja je okončana u julu te godine.

Demi je 24. jula, pred koncert u Nju Džersiju, prevezena u bolnicu u Los Anđelesu zbog predoziranja. Vatrogasna služba LA potvrdila je za magazin "Rolling Stone" da je odgovorila na hitan poziv iz pevačicinog doma.

Demi Lovato
Print Screen/Instagram Demi Lovato 

Trejler počinje fotografijama Demi Lovato iz detinjstva, prikazima njene uspešne karijere u DIznijevim serijama, ali i burnih meseci koji su prethodili predoziranju koje ju je umalo koštalo života.

Prikazuje se i njena veridba sa Maksom Eričom (29) koja se desila u julu prošle godine, a onda i njihov buran raskid na društvenim mrežama koji je usledio dva meseca kasnije.

Demi je, nakon objavljenog trejlera dobila podršku kako kolega, tako i fanova, koji su je doslovce zatrpali pozitivnim komentarima i komentarima ohrabrenja. 

instagram/ddlovato Demi Lovato podrška fanova i prijatelja

Demi se predozirala 2018. godine nakon što je solidnih šest godina bila potpuno trezna, a to ju je umalo koštalo života. Provela je nekoliko nedelja na rehabilitaciji, dok nije bila spremna da se vrati u stvaran svet. 

Svoj "comeback" imala je 2020. godine, na dodeli nagrada "Grammy 2020", kada je izlašla na scenu da bi izvela svoju pesmu pod nazivom "Anyone". Emotivna pesma napisana je danima pre njenog predoziranja i kaže da je upravo to bio njen "vapaj za pomoć". Kako kaže, sada kada preslušava ponovo te pesme, pita se kako nikome nije palo na pamet da joj je potrebna pažnja i konkretna i stručna pomoć.

Premijera prve epizode zakazana je za 23. mart 2021. godine.