Mladi bjuti influenser u usponu Itan Piters, poznatiji kao Ethan Supreme je preminuo prema navodima onih koji su mu bliski. Sumnja se da je to zbog predoziranja Percocetom (vrstom opioida), bar tako tvrdi njegova prijateljica, muzičar Ava Luiz koja kaže da je momak postao zavistan od njih poslednjih godina.

Ona kaže da žali što nije mogla da učini više da mu pomogne oko problema sa drogom koji opisuje kao gutanje pilula. Ava se oglasila na Tviteru u nekoliko postova, žaleći za njim. Njegove akcije su, ona veruje bile motivisane slavom koju je osetio kao vrlo mlad. Kaže da je plakao za pomoć ali to nažalost nije sprečilo njegov odlazak.

Itanova smrt alarmirala je celu bjuti zajednicu na Jutjubu i ljudi poput Tana Montgeau, Manny MUA, Greca Auten kao i drugi, postovali su svoje tvitove počasti novom prijatelju koji je tek uskočio u ove vode. Itan je imao preko 500 hiljada pratilaca na Instagramu i njegova popularnost je čvrsto išla uzlaznom putanjom pružajući fanovima mejkap tutorijale i modne fotke.