Nikol Jang, žena koja je 24 godine bila u braku sa Andreom Romelom Jangom, poznatijim pod svojim reperskim pseudonimom Dr Dre, želi stabilan izvor prihoda. I to ozbiljnih prihoda.

Tokom brakorazvodne parnice ovog para koji je skladno funkcionisao gotovo četvrt veka, praktično od Dr Dreovih početaka u repu, preko posla sa produkcijom, pa sve do uzdizanja imperije u šou-biznisu, advokat Nikol Jang predložio je cifru kojom bi muzički mogul "podržao" svoju bivšu suprugu nakon braka i praktično sve prisutne ostavio u šoku: Njoj treba dva miliona dolara. Mesečno.

Da budemo precizniji, sudeći po zapisniku, Nikol je tražila da joj na račun leže 1.936.399 dolara svakog meseca, plus dodatnih 5 miliona za troškove suđenja koje je imala. Upućeni kažu da je Dr Dre posle vrlo kratke pauze stavio bivšoj supruzi do znanja da taj iznos neće dobiti bez ozbiljne borbe.

Izvori bliski paru kažu da se u poslednja dva meseca, otkad je Nikol podnela zahtev za razvod braka, u njihovom odnosu praktično ništa nije promenilo: ona i dalje živi u njihovoj kući u Malibuu i upravlja celim voznim parkom, kuvarima i osobljem, uživajući u svim vrstama luksuza.

Ovi izvori navode da je Dre izneo stav da ne postoji šansa da cifra bude ni približno tolika, s obzirom na to da se njen način života, nakon razdvajanja, uopšte nije promenio. Njen argument je, s druge strane, to što želi da bude nezavisna od njega i njegovog plaćanja računa, a ova "podrška" bi bila privremena. (Interesantno je da od njega traži novac da ne bi zavisila od njega.) 

Par ima dvoje odrasle dece, što donekle olakšava situaciju, jer se bar oko alimentacija neće sporiti.