Taman kada smo pomislili da se Tristan Tomson konačno vratio na dobar put i da su dani besomučnog varanja i flertovanja iza njega, isplivao je nov skandal i to baš u trenutku kada ga mu je Kloi konačno dozvolila da se vrati u njen život i vratila verenički prsten na ruku.

Zbog svega je trpela strašne prozivke jer nikome nije bilo jasno šta pokušava da uradi sa serijskim preljubnikom.

Jer nije je prevario samo jednom, već više puta, a to je radio i sa svim bivšim partnerkama te je više nego jasno da "vuk dlaku menja, ali ćud nikad". Ipak, ljubav je ljubav, te je Kardašijanka pratila svoja osećanja i nažalost ponovo završila slomljenog srca.

Razlog je upravo to što se otkrilo da ne samo što ju je Tristan prevario ponovo, i to u trenutku kada je trebalo da počnu sa veštačkom oplodnjom ne bi li još jednom ostvarili kao roditelji, već i što je sa ljubavnicom nedavno dobio dečaka.

Košarkaš je nakon testa očinstva svojoj bivšoj uputio javno izvinjenje.

Tristan Tomson potvrdio je na Instagramu da je otac deteta koji je dobio sa ljubavnicom.
Instagram 

"Danas je rezultat testa utvrđivanja očinstva pokazao da sam ja otac deteta Marali Nikols. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Sada kada je utvrđeno očinstvo, veselim se zajedničkom prijateljskom odgajanju našeg sina. Iskreno se izvinjavam svima koje sam povredio i razočarao, i javno i privatno", napisao je Tompson na svom instagramu.

Nakon toga se u posebnom Instagram storiju obratio i Kloi Kardašijan.

Tristan Tomson u posebnom storiju obratio se i Kloi Kardašijan.
Instagram 

"Kloi, ti ovo ne zaslužuješ. Ne zaslužuješ slomljeno srce i poniženje koje sam ti priredio. Ne zaslužuješ da budeš tretirana na način na koji sam te ja godinama tretirao. Moji postupci sigurno nisu u skladu s tim kako te ja vidim. Osećam veliko poštovanje i ljubav prema tebi. Bez obzira na to šta ti možda misliš. Ponavljam, jako, jako mi je žao", napisao je Tristan.

Tristan Tomson izvinio se Kloi i svima koje je povredio poslednjom prevarom.
Shutterstock 

Nakon skandala Kloi nije bilo moguće videti u javnosti, sve do sada, kada su je paparaci uslikali dok je ćerku Tru vraćala sa časova baleta, a sve vreme je skrivala lice telefonom i novčanikom od objektiva. Bila je obučena u crno od glave do pete, a dodatno se maskirala kapom i maskom i delovala vidno neraspoloženo.

Kloi Kardašijan paparaci su prvi put uslikali nakon skandala.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Izvori bliski porodici Kardašijan tvrdili su da je Kloi jako loše, te da konstantno plače i u stalnom je kontaktu sa Kim koja jedino uspeva da je smiri. Dodatno joj situaciju na mrežama otežavaju i komentari poput: "Rekli smo ti", "Kad si glupa sada pati", "Ne možeš promeniti nekoga ko je jednostavno takav", "Ispala si glupa i sad ti se ceo svet smeje"... iako je bilo i onih koji su ceo slučaj komentarisali daleko ružnije i bez zadrške.

Kloi Kardašijan dodatno teško padaju i komentari nakon skandala sa Tristanom Tomsonom.
DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Sa druge strane bilo je i onih koji su sigurni da nema nazad u ovom odnosu sa Tristanom, kao i da će sve prebroditi, samo je potrebno vreme, a kako su Tristan i Kloi izgledali u doba najveće ljubavi pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte u galeriji kako su nekad izgledali Kloi Kardašijan i Tristan Tomson u doba najveće ljubavi.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!