Popularni glumac Milan Marić odnedavno je slobodan, a koliko se da primetiti, već se bacio u potragu za novom izabranicom.

Slavni zavodnik koji je do skoro bio u vezi sa 17 godina starijom Jelenom, imao je i posebnu "ponudu" koja je nasmejala sve njegove pratioce.

Naime, on je na Tviteru objavio romantičan status, ali vrlo šaljivog karaktera, a pratiteljke, očekivano, nisu ostale "imune" na njegov humor.

Milan Marić šalio se na Tviteru da traži devojku sa kojom bi ljuštio nar "dok ne pocrkaju".
Kurir/ Damir Dervišagić 

"Mislio sam ako si slobodna večeras da ljuštimo nar dok ne pocrkamo", napisao je Marić, a svako ko voli nar, zna koliko je teško oguliti ga i očistiti. Milan se dosetio sjajne ideje - da to rade udvoje, a komentari, očekivano, nisu izostali.

"Zna Marić zašto vas zove da zajedno ljuštite nar…na primorju nar smatraju afrodizijakom…kažu, ako stalno jedete nar postaćete seksualna zver…Pa izvolte vi što se nudite, očigledno je Marić spreman", "Misliš dok ne pocrvenite?", "Pih, ja bila slobodna, al ne videh poziv u pomoć na vreme… Ajd opet, al nešto drugo, evo pomno pratim" i "Jes’, da se uflekamo, pa da moramo onda da skinemo odeću…", "Gde su bio celog žiovta", ! Mogli bi, da si javio ranije"... samo je delić onoga što se moglo pročitati ispod objave.

Milan Marić našalio se na Tviteru da traži devojku, a u komentarima se moglo pročitati mnoštvo zabavnih odgovora.
printscreen/twitter 

Da li je u odgovorima našao neku po "meri" ne znamo, ali svakako je nasmejao svoje pratioce simaptičnim tvitom. Podsetimo, Milan Marić navodno je nedavno raskinuo vezu sa 17 godina starijom Jelenom, a i pre toga je bio poznat po vezama sa starijim ženama poput koleginice Nine Violić ili kolumnistkinje Vanje Bahilj, a više njihovih fotografija, ukoliko ste propustili, možete pogledati u galeriji ispod:

Youtube Milan Marić donedavno se zabavljao sa 17 godina starijom Jelenom Pavlović, a pre nje je bio u vezi sa hrvatskom glumicom Ninom Violić, kao i kolumnistikinjom Vanjom Bahilj koja je takođe starija od njega.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!