Kada biste, pre samo nekoliko godina, pitali žene koji teniser je najbolji frajer, većina bi vam, kao iz topa odgovorila: Nadal

I ruku na srce, čuveni Španac zaista jeste važio za jednog od najvećih zavodnika, zbog čega se redovno nalazio i na listima najpoželjnijih muškaraca. Doduše, iako su ga žene obožavale, njegovo srce pripadalo je Mariji Franćiski Pereljo sa kojom je stao na "ludi kamen" nakon 14 godina zabavljanja i koja mu je 2022. rodila sina. 

Nadal se prilično promenio od dana najveće slave.
Shutterstock 

Ipak, pripadnice lepšeg pola to nije sprečilo da i dalje žele slavnog tenisera. No, situacija se sada drastično promenila, jer nakon novih fotografija Nadala, žene su više nego šokirane. 

Teniser se od povrede u januaru retko kada pojavljuje na terenu, ali zato slobodno vreme koristi da putuje sa suprugom po belom svetu. Često objavljuje slike i snimke, a upravo je jedna njegova fotografija uspela da napravi haos na mrežama i sruši njegovu titulu "frajera" koju je nosio godinama. 

Nadal je uslikan u nezgodnom trenutku, dok mu je vetar nosio to malo kose koja mu je ostala, a u prvom planu su bile bore i oštećenja od sunca. 

Teniser je izgledao mnogo starije nego što jeste, a na X-u su posebno oštri, te su čak pisali da izgleda kao "drug koji je propao zbog droge". 

Pročitajte još: U VEZI SU 16 GODINA, A NIKADA SE NE POJAVLJUJU ZAJEDNO Žena slavnog tenisera samo jednom je rekla zašto se kriju od svih

Doduše, iako je jasno je je Nadal ispao loše na fotografiji, druge objave na njegovom profilu ipak su potvrdile da teniser plaća danak godinama na terenu.

U prošlosti se pričalo i da je Nadal išao na transplantaciju kose, ali rezultati se, očigledno, ne dopadaju svima. Zato ne čudi što se teniser retko kada može videti bez marame ili kačketa, a koliko se promenio od rane mladosti do danas pogledajte na fotografijama u nastavku.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Rafael Nadal sa sinom Instagram/tennisactu

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!