Od kako se saznalo za Pikeovu prevaru, svet je automatski stao na Šakirinu stranu. Pevačica je navodno sada već bivšeg partnera uhvatila u porodičnom krevetu sa ljubavnicom, koju fudbaler sada ponosno pokazuje svuda, međutim, iako Šakira nikad nije važila za "rasturačicu brakova", sada su se pojavile informacije da ni ona nije bila toliko "nevinašce".

Naime, prema rečima Žordija Martina, zanosna Kolumbijka imala je 2009. godine aferu sa Nadalom koji se pojavio u njenom spotu za pesmu "Gypsy". 

Novinar tvrdi da su to krili od javnosti, kao i da je njena veza sa Alehandrom Sanzom bila samo paravan. 

Šakira i Nadal su bili u vezi.
Youtube 

"Imali su intenzivnu aferu. Svi su tada pričali o njenoj vezi sa Alehandrom Sanzom, a prava istina je da su njih dvoje bili samo prijatelji. Istina je bila da se zabavljala sa Nadalom", rekao je Martin i tako šokirao ceo svet.

Šakira i Nadal zbližili su se na snimanju spota.
Youtube 

Šakira inače tada nije poznavala Pikea, dok je Rafael bio u vezi sa Ćiskom.

Oni su na snimanju spota imali nekoliko intimnih scena, prvo su se držali za ruke, pa su se grlili i na kraju je došlo i do poljupca. Navodno je od toga sve krenulo i tako su se zbližili i počeli da se zabavljaju. Nije otkriveno koliko dugo je sve to trajalo.

Pevačica je potom upoznala Žerara Pikea, sa kojim je kasnje dobila i dvoje dece. Sa druge strane Nadal se venčao sa Ćiskom pre tri godine i trenutno čekaju prvo dete, ali postoje određene komplikacije. Rafa je u Njujorku i sa US opena prati celu zdravstvenu situaciju.

Copyright ANTONIO QUILEZ / Cordon Press / Profimedia, Shutterstock Slavi par je zajedno od 2005. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!