Žerar Pike se izgleda baš zaljubio. Kako stvari stoje, on se od raskida sa Šakirom ne odvaja od svoje nove devojke, a nekadašnje ljubavnice Klare Kije Marti, a ne samo što ju je upoznao sa roditeljima, već ju je sada poveo i na venčanje dobrog prijatelja.

Slavni fudbaler svesno krši i dogovor sa bivšom da se u javnosti godinu dana nakon raskida ne pojavljuju sa novim partnerima što je, prema rečima izvora bliskih Šakiri, pevačicu više nego razljutilo.

Novopečeni par se nedavno pojavio zajedno u javnosti na festivalu "Summerfest Cerdanya" u Kaliforniji. Pike je nežno ljubio svoju novu izabranicu, koja je stajala skrštenih ruku.

To je ujedno bio i prvi put da su svi mogli da vide Klaru s obzirom da je, nakon ružnog raskida Pikea i Šakire, obrisala mreže. Ipak, jedna fotografija je ipak ostala i to ona koja je nastala u kancelariji, gde je i upoznala fudbalera kada je radila na njegovoj kampanji.

Klara Kia je obrisala mreže nakon prevare.
Instagram 

S obzirom da se pisalo da ih je pevačica uhvatila u porodičnom krevetu, njene mreže su eskplodirale od poruka i pretnji, te je na neko vreme nestala sa Instagrama, ali se sada ponovo vratila. 

Njen profil obiluje provokativnim fotkama, što možete videti u galeriji u nastavku, a mnogi smatraju da je određenim prešla granicu "dobrog ukusa" bez obzira na godine.

Instagram Profil Pikeove nove devojke obiluje provokativnim fotografijama.

Isto mišljenje vlada i kada su se pojavile njihove fotografije sa venčanja Pikeovog prijatelja u Kosta Bravi. Dok je fudbaler odabrao ležerno odelo, Klara se pojavila u poluprovidnoj haljini ispod koje nije nosila brushalter.

Na sve to se nije našminkala, pa čak ni stilozovala kosu, što je naišlo na osudu pojedinaca s obzirom da se po njenom Insta profilu videlo da se, pre nego što je smuvala Pikea, i te kako sređivala. 

Od momenta kada su se fotografije našle na mrežema, kritike su se samo ređale. A u moru komentara i Srpkinje su imale šta da kažu na izgled nove "snajke".

"Na šta liči ova Pikeova nova", "Jezivo... malo kulture kad ideš negde", "Mogla je bar da se očešlja", "Ja ovakvu haljinu nosim na plažu, a ne na venčanje", "Neprijatno mi je da joj gledam u grudi", "izgleda istrošeno", "Ma ni na pijacu ovakva ne idem", "Gospođice, mogli ste makar da se očešljate"... delić je koji se mogao pročitati.

Na Tviteru su kritikovali Pikeovu novu devojku.
Twitter 

Međutim, to je samo mali deo kritika na račun Klarinog izgleda. Zamerali su joj odabir odeće, i govorili da je "sramno da ovakvom devojkom zameni Šakiru".

Tviter se ori od negativnih komentara na račun Pikeove devojke.
Twitter 

Takođe, ni Pike nije izbegao negativne komentare, te su mu mahom poručivali da je "jasno da ga drma kriza srednjih godina", kao i da je "jadno to što se sveti svojoj bivšoj partnerki".

Pikeovu devojku kritikuju.
Twitter 

Kako stvari stoje, izgleda da će proteći još mnogo vode dok javnost ne prihvati njegovu novu izabranicu, a kako je izgledao dok je bio u vezi sa Šakirom, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku.

FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia, - / The Photo One / Profimedia Par se rastaje nakon 11 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!