Drami Šakire i Pikea i dalje se ne nazire kraj. Kako stvari stoje, fudbaler nema nameru da prekine sa sramotnim ponašanjem, pa čak i ako nailazi na osudu celog sveta.

Kao da nije dovoljno to što ga je nevenčana supruga uhvatila u krevetu sa ljubavnicom već ju je sada doveo i u kuću svojih roditelja, koju od Šakire deli samo jedan zid.

Ali to nije sve. Čini se da ne bira sredstva da bi povrednio svoju bivšu partnerku, pa tako navodno "slučajno", sa svojom novom devojkom, posećuje sva ona mesta na kojima bi njegova bivša izabranica mogla da ih zatekne, ili barem čuje od drugih da su bili tamo. Studentkinja Klara Kia Marti, za koju svi pritom tvrde da je Šakirina kopija, je konstantno sa fudbalerom.

Pikeova nova devojka je studentkinja PR-a koja radi za njegovu firmu, a par je navodno u ozbiljnijoj vezi već neko vreme.

- Žerar Pike bio je sa svojom novom devojkom kod kuće njegovih roditelja, koja je povezana sa Šakirinom kućom. I to ju je potpuno dotuklo. Uopšte ga ne zanima to što će ih ona videti zajedno - izjavio je jedan izvor.

Šakira navodno želi da razdvoji decu od Pikea.
Mega / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

- Odnos između Pikea i Šakire nikada nije bio gori. Pike sada želi da se osveti Šakiri zbog pokušaja da ga udalji od dece. Učiniće sve što je potrebno da je povredi - dodao je izvor.

Podsetimo, kuća u kojoj je par živeo povezana je sa "komšijskim "kućama namenjenim Šakirinim i Pikeovim roditeljima.

Kako se priča, pevačica je razmišljala o podizanju zidova kako bi se odvojila od njegovih roditelja, a da li će nekadašnji partneri uspeti da nađu zajednički jezik, ostaje da vidimo.

FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia, - / The Photo One / Profimedia Par se rastaje nakon 11 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!