Saga Šakira-Pike se nastavlja. U haosu oko podele starateljstva, imovine, da li će se pomiriti ili ne... sada se pojavila nova informacija koja je čak i samu pevačicu iznenadila.

Naime, Pike ima novu ljubav, i to mesecima, a šuška se da je upravo ona ta koja je razorila njegovu vezu.

U pitanju je studentkinja Klara Kia Marti koja je radila u njegovoj kancelariji i oragnizovala njegova pojavljivanja na događajima. "Ćutali su o svojoj vezi, ali svi oko njih znaju šta se događa."

Pike navodno ima novu devojku.
MOS / The Photo One / Profimedia 

"Ljudi su im pomagali da romansa ostane tajna i izbrisali su njene profile na društvenim mrežama kako niko ne bi mogao da pronađe fotografije. Samo zbog toga Pikeovi prijatelji misle da je on zapravo prilično ozbiljan u vezi sa njom", rekao je izvor blizak ovoj devojci.

Pike se viđao sa ljubavnicom kad Šakira nije tu.
PETR LUNDÁK / MFDNES + LN / Profimedia 

Kako pišu strani mediji, iako su se pretežno viđali u njegovom ofisu, vremenom su "druženja" nastavili i u njegovoj kući kada Šakira nije bila tu. Inače, studentkinja je od njega mlađa 12, a od Šakire čak 22 godine.

Nakon rakida veze, Pikea su spajali sa brojnim devojkama od kojih su neke bile striptizete po klubovima i hostese, ali nije bilo fizičkog dokaza da je fudbaler zaista u novoj vezi.

Šakira je fokusirana na sinove i suđenje koje je čeka, a ne na Pikea.
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Šakira je fokusirana na suđenje zbog sumnje da je utajila porez zbog čega joj preti osam godina zatvora i višemilionska novčana kazna, kao i na odgajanje njihovih sinova, te uveliko razmatra preseljenje u Majami, te ostaje da vidimo da li će Pike zaista u skorije vreme istupiti sa novom izabranicom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!