Pevačica Šakira, kojoj preti osam godina zatvora i višemilionska kazna zbog sumnje da je utajila porez, doputovala je juče iz Meksika u Majamiji.

Šakira je na aerodromu u Majamiju primećena sa sinovima Milanom i Sašom, koje je dobila u vezi sa bivšim partnerom Žerarom Pikeom.

Muzička zvezda je nosila dugu, letnju bež haljinu koju je uparila s belim espadrilama. Ležernu odevnu kombinaciju upotpunila je odgovarajućom torbicom iste boje, a od šminke je nosila samo crnu olovku za oči i ružičasti ruž.

Šakira sa sinovima u Majamiju.
Mega / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Na njenom licu se nisu videle nedaće koje su je snašle poslednjih meseci. Prvenstveno je ranije ove godine razišla sa partnerom zbog navoda u lokalnim medijima da je fudbaler bio neveran pevačici

Pričalo se da je ona dva puta pokušala da obnovi vezu, ali ju je Pike odbio, nakon što su potvrdili da se razilaze.

Pored raskida od Pikea nakon 12 godina veze, Šakira se trenutno suočava i sa teškom optužbom. Međutim, njeni advokati poručuju da je ona sigurna u svoju nevinost i da ne želi nikakvu nagodbu, te da samouvereno ide na suđenje.

U optužnici koju je AFP dobio na uvid, tužilaštvo u Barseloni traži osam godina zatvora i skoro 24 miliona evra od Šakire koja se tereti da je od 2012. do 2014. od španskih vlasti utajila 14. 5 miliona evra. Njeni advokati napominju da ona u periodu na koji se odnosi optužnica, nije živela u Španiji.

Šakiri preti zatvor zbog utaje poreza.
- / The Photo One / Profimedia 

Šakira tvrdi da se 2015. preselila u Barselonu gde je živela sa fudbalerom Žerarom Pikeom sa kojim ima dvojicu sinova Milana i Sašu. Naglašava da je platila 17.2 miliona evra koliko je po proceni španske poreske službe procenjeno da duguje i poručuje da dug ne postoji godinama pa zato mirno čeka suđenje uverena da će pravda biti na njenoj strani.

FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia, - / The Photo One / Profimedia Par se rastaje nakon 11 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!