ŠAKIRA U SUKOBU SA PIKEOM NAKON ŠTO JU JE PREVARIO: Ima plan koji može da ostvari samo uz njegov pristanak

Šakira sa sinovima želi da napusti Barselonu, ali za to joj treba pristanak njenog bivšeg partnera, fudbalera Žerara Pikea.

Šakira konačno prvi put o rastanku sa fudbalerom.
JOMO / Backgrid UK / Profimedia 

Pevačica Šakira nakon preljubničkog skandala koji joj je priredio partner Žerar Pikeželi da napusti Barselonu i s decom se preseli na Floridu, međutim potreban joj je pristanak fudbalera kako bi sinove Milana i Sašu mogla da povede sa sobom, na šta Pike ne pristaje.

Kolumbijska zvezda odlučna je u svojoj odluci, ali kako pišu španjolski mediji, Pike ne pristaje da to a Šakira napusti zemlju s decom čak ni u svrhu godišnjeg odmora.

''Odnos između njih vrlo je napet i pregovori oko dece postaju vrlo teški'', rekao je blizak izvor za tamošnje medije.

Šakira na plaži sa sinovima
Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Pike neće dopustiti da ga Šakira odvoji od njegove dece. On neće dopustiti Šakiri da se preseli s njima", dodao je blizak izvor.

Iako je Žerar za sada miran s obzirom na to da deca bez njegovog pristanka ne mogu da napuste zemlju, papirologija i dokazi koje Šakira priprema i te kako bi mogli uticati na njegov imidž, pa bi zbog toga moglo doći i do promene odluke s njegove strane.

Španski mediji takođe pišu i da Pike već ima novu devojku.

Španski mediji pišu da Pike ima novu devojku
MOS / The Photo One / Profimedia 

I Šakira eje u međuvremenu snimljena na plaži u Španiji u društvu nepoznatog muškarca, koji je, čini se, dobro zabavljao pevačic jer nije skidala osmeh s lica.

Društvo im je pravio i Šakirin sin Milan, a pevačicu i mlađeg muškarca uhvatili su paparaci dok su lagano plutali morem na daskama za surfanje.

Podsetimo, pevačica i deset godina mlađi fudbaler upoznali su se na snimanju spota za njen singl "Waka Waka (This time for Africa)", koji je kasnije postao i službena himna svetskog prvenstva u fudbalu koji se održao u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Pike i Šakira imaju dva sina
Shutterstock 

Svoju su vezu potvrdili u maju 2011. godine, kada se Žerar pridružio Šakiri na sceni na njenom koncertu u Španiji. U junu 2012. pevačica je objavila na Instagramu da sa Žerarom čeka prvo dete. Sina Milana dobili su 22. anuara 2013. godine. U januaru 2015. godine par je potvrdio da čeka drugo dete, a dečak Saša rođen je nekoliko dana nakon službene objave na Instagramu.

FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia, - / The Photo One / Profimedia Par se rastaje nakon 11 godina


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši