Prvi put nakon skandala i natpisa o prevari, kolumbijska pevačica Šakira je snimljena u javnosti. Iako je na Instagramu objavljivala slike i klipove na kojima je nasmejana, paparaci su je zatekli tužnu i neraspoloženu. Barem je tako izgledalo po izrazu njenog lica.

Naime, na novim fotografijama Šakira ne deluje ni malo srećno. Izgleda da je cela situacija ostavali traga na njenom licu, a paparaci su Šakiru snimili samo dva dana nakon skandala koji se odigrao u Stokholmu.

šakira snimlejna u kolima posle skandala sa pikeom
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, Žerar Pike je u jednom stokholmskom restoranu snimljen sa nepoznatom plavušom, a pomenutu fotografiju objavila je švedska kuvarica Katrin Zitomjerska nakon što je fudbaler odbio da se upozna sa njenim sinom.

Fudbaler je na to slici bio u društvu misteriozne plavuše a iako je sve postavljeno na privatnom profilu, javnost je brzo saznala detalje.

"Pitala sam ga može li da pozdravi mog sina i rekao je: "Ne". Malo iznenađena pitala sam ga ponovo i njegov odgovor je bio isti. Nije bio nepristojan, nego malo arogantan. Pretpostavljam zato što je poznati fudbaler, ali nisam ga sretala pre toga.

Kasnije sam napravila fotografiju kako bih je objavila na svom Instagramu", objasnila je Katrin pa se na Instagramu obratila Pikeu: "Slušaj me ti, gubitniče. Vidim te i odmah pomislim na svog sina. Bila sam jasna u vezi sa tobom. Tražila sam da pozdraviš mog sina i rekao si: "Ne". Ko si ti? Tip koji dribla loptu. To me baš i ne impresionira", napisala je Katrin u opisu slike. 

pike i šakira rastali su se nakon 12 godina
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Šakira i Pike rastali su se nakon 12 godina veze u kojoj su dobili sinove Milana i Sašu. Pisalo se da je razlog raskida njegova prevara sa 20-godišnjom studentkinjom i hostesom iz Barselone, međutim ubrzo su se pojavila i nova imena.

Šuškalo se i da je imao nešto više i sa izvesnom Draganom, Makednkom koja živi u Bugraskoj, a strani mediji su takođe pisali i da su Pike i Šakira godinama imali otvorenuv ezu.

FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia, - / The Photo One / Profimedia Par se rastaje nakon 11 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!