Vlasnica restorana u Stokholmu na društvenim mrežama podelila je fotografije fudbalera Žerara Pikea (35) i misteriozne plavuše, čiji identitet još nije otkriven, a s kojom je partijao ovih dana, piše Daily Mail.

Prema rečima izvora koji se tamo našao, igrač Barselone, koji je nedavno raskinuo dugogodišnju vezu s pevačicom Šakirom (45), odbio je da pozdravi sina vlasnice restorana i tako je naljutio. Ona je zatim odlučila da fotografiše fudbalera s pratnjom i sve je objavila na društvenim mrežama.

Objava poznate švedske blogerke i vlasnice restorana Ketrin Zitomierske ubrzo je postala viralna. Na fotografiji koju je postavila na svom profilu mogu se vieti Pike, koji na glavi ima kapuljaču, i njegova pratnja, plavuša s rozom kapom na glavi.

- Slušaj me ti, gubitniče. Verovatno te želi većina žena na ovoj zabavi. Vidim te i odmah pomislim na svog sina. Bila sam jasna s tobom. Tražila sam ti da pozdraviš mog sina i rekao si 'ne'. Jer si ko? Tip koji može driblati s loptom. To me baš i ne impresionira. Ono što me rastužuje je što je slava ušla u tvoju glavu i to je patetično. Ti si samo tip s loptom. Znaš šta, karma je ku*ka i ugrišće te za tvoju zadnjicu - napisala je švedska kuvarica i vlasnica restorana Ketrin ispod objavljenih fotografija.

Nakon što je priča izašla i u španskim medijima, vlasnica restorana i javno je progovorila o susretu s Žeradom.

- Pitala sam ga da li može da pozdravi mog sina i rekao je 'ne'. Malo iznenađena pitala sam ga opet i njegov odgovor je bio isti. Nije bio nepristojan, već arogantan. Pretpostavljam da zato što je poznati fudbaler, ali nisam ga srela pre toga. Kasnije sam okinula fotografiju kako bih je objavila na svom Instagramu - ispričala je za španske medije.

Podsetimo, pevačica Šakira i Pike nedavno su raskinuli dugogodišnju vezu, a zajedno imaju dva sina. Razlog raskida navodno je prevara, a krenula su i šuškanja da igrač Barselone već ima novu djevojku.

Kako su ranije pisali španski mediji, njihovi izvori tvrde da je Pike već u vezi s konobaricom koju je upoznao u kafiću, a koja je uz to i prijateljica njegovog saigrača. Njeni inicijali navodno su C.C., a živi u Kataloniji, regiji u kojoj se fudbaler nalazi. 

FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia, - / The Photo One / Profimedia Par se rastaje nakon 11 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!