Šakira i Žerard Pike nakon raskida, koji je odjeknuo u javnosti, nisu spremni baš sve da ostave iza sebe.

Šuškalo se već neko vreme da je pukla ljubav između para, a onda je to pevačica potvrdila početkom juna.

"Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš najveći prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju", poručila je Šakira.

Španski mediji su otkrili da je njihova 12-godišnja veza pukla zbog fudbalereve prevare, a nedavno se pojavila informacija da pevačica želi da se preseli u Majami sa sinovima Sašom i Milanom.

Pomirili u se Šakira i Pike i među njima više nema zle krvi.
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako je ranije odbijao mogućnost da Šakira sa sinovima napusti Španiju i preseli se u Majami za šta mu je nudila milione, sada mu to navodno više ne smeta. Mnoge je začudila njegova promena mišljenja kao što im je neobično i što bivši par na Instagramu još uvek nije obrisao zajedničke fotografije i posvete jedno drugome.

Žerard Pike je navodno spreman na kompromis sa Šakirom oko vaspitana njihovih sinova.

Zbog dece su se pomirili Šakira i Pike.
Europa Press / Zuma Press / Profimedia 

Šakira se suočava s teškim optužbama za utaju poreza, a čini se da je sklopila primirje s bivšim dečkom Žerardom Pikeom.

Naime, kako piše Marca, fudbaler je pevačici poslao poruku kojom je želeo da joj pokaže da su mu na prvom mestu njihovi sinovi Saša i Milan. Šta je tačno napisao, otkrio je izvor blizak Pikeu.

"Želim ti sve najbolje. Važna je sreća i dobrobit naše dece", poručio je Žerard Šakiri u poruci. Par bi trebao da se sastane sledeće nedelje na sudskom ročištu zbog odluke o starateljstvu na decom, a fudbaler je navodno spreman da pregovara oko nekih stvari.

Šakira i Pike se pomirili.
FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia 

Prema 'La mesa caliente', Pike je spreman da potpiše dopuštenje pevačici za selidbu u Majami, ali ima dva zahteva oko kojih ne namerava da odustane. Želi da mu osigura pet avionskih karata prve klase kroz godinu dana kako bi posetio sinove u Majamiju.

Uz to želi i 400.000 dolara pozajmice kako bi platio svoje dugove. Žerard navodno želi da završi fudbalsku karijeru u klubu Inter Majami da bi bio u istom gradu sa svojim sinovima.

Šakira želi da se preseli sa sinovima u Majami.
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Šakira je odbila nagodbu za optužbu da je utajila 14.5 miliona evra poreza u razdoblju između 2012. i 2014. Kako je izvestio Reuters, zbog pronevere pevačici sada preti osam godina zatvora.

Njen PR tim je za španske medije rekao da Kolumbijka slučaj smatra kršenjem svojih prava i da je uvek podmirivala sve svoje obaveze prema državi. "Pevačica je potpuno uverena u svoju nevinost i zbog toga ne prihvata nikakvu nagodbu", pisalo je u saopštenju.

Šakira odba optužbe za utaju novca.
JOMO / Backgrid UK / Profimedia 

Pevačica je rekla da je prvobitno platila 17,2 miliona eura koliko je španska porezna kancelarija rekla da duguje i tvrdi da nema nepodmirenog duga poreznim vlastima.

Još su prošle godine Šakirini advokati isticali da je u tom razdoblju između 2012. i 2014. provodila manje od 184 dana u Španiji pa nije morala da plati porez.

Takođe su rekli da se u tu državu doselila tek 2015. i stvorila zajednički dom s Pikeom s kojim je dobila sinove Sašu i Milana.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Šakira danas izgleda potpuno drugačije nego na početku karijere.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!